Sayfa 202/774 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,125
     Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Selim,sanki çocuk okutmadık...

Öyle bir yazıyon ki..

Sanırsın, milli eğitim müşteşarısın...

Sal gitsin...

DTCF mezunu yakında düşer baba ocağına...
    senin çocuk büyük, daha yeni bu işlerle uğraşmıştım..

varmı lisede yeni başlayan çocuğun, yoh...

2 sene bu işlere kafa yordum, kızımın geleceği için... müşteşar halt yemiş yanımda.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2. Meslek lisesi derken ... İmam hatip de meslek lisesi sayılıyor.

Turizm meslek , kız meslek, ticaret ve en önemlisi endüstri meslek liseleri gerçek meslek liseleridir.

Özel sektör için en önemli endüstri meslek liseleri ama en değersiz olanlarda onlar.

mesela karabük demirçelik 500 işçi alacak . hepsini endüstri meslek yada teknik meslek yüksekokulu istiyor.

http://www.karabukajans78.com/kardem...limi-duyurusu/

Koç grubu zamanında meslek lisesi memleket meselesi diye tam sayfa ilanlar veriyordu.

Orta öğretimde özel sektörün ve ülkenin ihtiyacı imam hatip değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,125
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ohanda batırmışız, hep bu 6. sarışının yüzünden!

Bi kıpraşma deyerkene ''Beyza'yı'' Zeynep'e dönüştürdü!
    Hedefi büyüttü beyza'm, koç tıp istiyor... tam burslu... bozmaz inşalah..

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4. İyide çocuk 310 320 dahi alamıyor imam hatipler düşük puanlı vasatin altındaki öğrenci için iki seçenek var; ya genellikle şehir merkezine uzak meslek lisesi ya da dairesel en fazla bir km menzilde bolca bulunan imam hatip lisesi

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

1970 yılında Erzurum (Tortum) da doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Rize´de tamamladı. Lisans öğrenimini 1989-1994 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde aldı. Siyaset ve Sosyal Bilimler Alanında 1997 yılında yüksek lisans ve 2002 yılında doktorasını tamamladı. 2007 yılında Siyaset Bilimi alanında Doçent unvanı aldı. Mesleki kariyerine 1994 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı´nda araştırma görevlisi olarak başladı.
    Selim beyi bile tercih ederim, bu herifin yerine!

6.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Referandum da evet demek için yazmadım bunları. demem de...

doğruları yazalım diye yazdım..
    Benim için sıkıntı değil...

Deklare edelim dimi...

Bu iyi....
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,125
     Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    Meslek lisesi derken ... İmam hatip de meslek lisesi sayılıyor.

Turizm meslek , kız meslek, ticaret ve en önemlisi endüstri meslek liseleri gerçek meslek liseleridir.

Özel sektör için en önemli endüstri meslek liseleri ama en değersiz olanlarda onlar.

mesela karabük demirçelik 500 işçi alacak . hepsini endüstri meslek yada teknik meslek yüksekokulu istiyor.

http://www.karabukajans78.com/kardem...limi-duyurusu/

Koç grubu zamanında meslek lisesi memleket meselesi diye tam sayfa ilanlar veriyordu.

Orta öğretimde özel sektörün ve ülkenin ihtiyacı imam hatip değil.
    Buna katılıyorum,

teknik liselerde fen bilimleri dersleri çok eksik oluyor normal liselere göre.

o yüzden veliler, teknik liselere çocuklarını göndermek istemiyorlar. üniversiteye giremezler diye... zaten de giremiyorlar.

meslek sahibi de olamıyorlar, lise mezunu işsizler ordusuna katılıyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,125
     Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    İyide çocuk 310 320 dahi alamıyor imam hatipler düşük puanlı vasatin altındaki öğrenci için iki seçenek var; ya genellikle şehir merkezine uzak meslek lisesi ya da dairesel en fazla bir km menzilde bolca bulunan imam hatip lisesi
    320 alamayan bir öğrenciden nasıl bir gelecekte üniversite kazanmasını bekliyorsun. hayal kurmanın da bir sınırı var.

barajı bile aşamaz üni sınavında.

bırak teknik liseye gitsin, meslek öğrensin.

çocuğun var ise, sana abi tavsiyesi.

Sayfa 202/774 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •