Sayfa 126/928 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. İkinip duruyor bakalim...rezil ettiler hisseyi iyice. Bu hizsede 6 lira 7 lira olmadan ne yazilirki.

Sayin xxtrader ortak sende sanki hazine bulup kaybedip tekrar yillarca onu tekrar bulmak için uğraşan hazine avcilsri gibisin.senden başkada umutlu yok sanirim. Gerçi 3 liradan almissin 9 lirayi görmüş tekrar 3 liraya inmiş sin. Bu senin yasadigininda hazine bulup kaybedenlerden hic farki yok hani..

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    İkinip duruyor bakalim...rezil ettiler hisseyi iyice. Bu hizsede 6 lira 7 lira olmadan ne yazilirki.

Sayin xxtrader ortak sende sanki hazine bulup kaybedip tekrar yillarca onu tekrar bulmak için uğraşan hazine avcilsri gibisin.senden başkada umutlu yok sanirim. Gerçi 3 liradan almissin 9 lirayi görmüş tekrar 3 liraya inmiş sin. Bu senin yasadigininda hazine bulup kaybedenlerden hic farki yok hani..
    ortak çok uzun zamandır borsada forex vs. kendi çapımda ilgiliyim....en büyük yanlışım gubrf yi 9 tl den satmamak oldu....üstelik Xtrader ile o zaman konuşurduk satım yerleri idi o bir şekilde erkenden çıktı ben çok duygusal davrandım satamadım....nasıl satabilirsin ki bir yandan fosfat yatırımı görüşmeleri var diyordu yönetim bir yandan 30 yıllık iran ambargosu kalkmıştı....teknik sat diyordu ama o dönem teknik hiç aklımıza gelmedi duygusal davrandık bunu fırsata çevirdi yabancı....şirkete güveniyorum ama çapsız yöneticiler sardı iki yıldır...çok ciddi kayırma ile iş yürüyor sanırım bu şirkette...profesyönellik diye birşey yok....benim hedefim aslında uçuk rakamlar değil ama kısmet olmadı....bu hisse için 12-13 tl ler çokta pahalı değil ama bu dönem insanlara pahalı geliyor...kdv kalktı diye sevindik peşine gübre yasağı geldi...aksilikler hiç eksik olmadı....şu sıralar karayama gitti diye seviniyorum baş karabasan o idi....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak çok uzun zamandır borsada forex vs. kendi çapımda ilgiliyim....en büyük yanlışım gubrf yi 9 tl den satmamak oldu....üstelik Xtrader ile o zaman konuşurduk satım yerleri idi o bir şekilde erkenden çıktı ben çok duygusal davrandım satamadım....nasıl satabilirsin ki bir yandan fosfat yatırımı görüşmeleri var diyordu yönetim bir yandan 30 yıllık iran ambargosu kalkmıştı....teknik sat diyordu ama o dönem teknik hiç aklımıza gelmedi duygusal davrandık bunu fırsata çevirdi yabancı....şirkete güveniyorum ama çapsız yöneticiler sardı iki yıldır...çok ciddi kayırma ile iş yürüyor sanırım bu şirkette...profesyönellik diye birşey yok....benim hedefim aslında uçuk rakamlar değil ama kısmet olmadı....bu hisse için 12-13 tl ler çokta pahalı değil ama bu dönem insanlara pahalı geliyor...kdv kalktı diye sevindik peşine gübre yasağı geldi...aksilikler hiç eksik olmadı....şu sıralar karayama gitti diye seviniyorum baş karabasan o idi....
    12 13 tl ler bugün ki mevcut durumda mı eder 2 yıl 3 yıl boyunca her yıl için 200 300 milyon kar yazıp tamı bu fiyatlara gelir hocam, mevcut çarpanları ile 4 tl 4.5 tl gibi fiyatlar normal ederi gibi geldi bana ne pahalı ne ucuz ben pek te anlamam ama

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by doholzede Yazıyı Oku
    12 13 tl ler bugün ki mevcut durumda mı eder 2 yıl 3 yıl boyunca her yıl için 200 300 milyon kar yazıp tamı bu fiyatlara gelir hocam, mevcut çarpanları ile 4 tl 4.5 tl gibi fiyatlar normal ederi gibi geldi bana ne pahalı ne ucuz ben pek te anlamam ama

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    elimizde ciddi hikayeler var...bunlardan biri bile gerçekleşse en fazla 1 ayda gerçekleşir...onun haricinde şirket karları eski normal seviyelere dönerse 200 milyon civarına o zaman hisseye güven gelir rahatlıkla tarihi zirve hedef olur.....şuan hikayelerin ucu açık bilinmiyor zamanı geriye karların 200 milyonu görebilme ihtimali kalıyor....bu rakamları birdaha görebilir miyiz tabiki ama bu yıl için bence mümkün değil...300 doların üzerine çıkmalı üre fiyatları..razi bu şekilde ancak kendine gelecek...ben şu dönem bilanço bazlı değil haber akışlı bir hareket bekliyorum...ytd

alıcı kurumlar

satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel

6. Arkadaslar aylık takas atabılırmısınız

7. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8. Saklama son durum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 126/928 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •