ibs de 2 gün önceki takasları gösteriyor. hsbc almış bakalım yarı çarşamba günkü takası yazarım almışmı satmışmı. citi salı günü 3000 lot satmış
ibs de 2 gün önceki takasları gösteriyor. hsbc almış bakalım yarı çarşamba günkü takası yazarım almışmı satmışmı. citi salı günü 3000 lot satmış
hsbc 7253 olmuş
Ben hala bu hisseyi, bu fiyatlardan yabancının aldığına inanamıyorum... Genelde bu tarz sığ tahtalarda spek belli bir seviyeye getirip ondan sonra yabancıya pazarlar. ..
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
koku almışlarsa alırlar tabi bizden önce onlar haber alıyor zaten şirket italyanların
Dostlar selam.Dün akşama yakın hatırı sayılır biraz lotcuklarla aranıza geldim tahta sahibinin zaten pek hoşuna gitmeyen Günün En düşüğünden kapatarak sanki beni cezalandırdı.
Fakat;Speğe gülüyorum.
Dün Devlet yetkililerin açıklamış olduğu malunuz Kanal İstanbul projesi haftaya açıklanıyor.
Kanal İstanbul projesinde yeralacak firmaların belli bir Sermaye ve Rasyo oranları belirlenecek.Grubun bugün ve haftaya çok sert hareketlerini beraber göreceğiz.Mart sonuna kadar trendeyim.
Karayolları Genel Müdürlüğünün de yakınlarda tarih bilemem Tüm Türkiyede Bahar aylarında başlamak üzere pilot şehirler arası yollar bellidir Asfalt yerine sağlam uzun ömürlü telnolojik yolların BETON a dönüş projesi var.
Beton =ÇimBeton ve diğer üretenleri biliyorsunuz fakat Lokasyon gereği ÇimBETON harika bir konumda.
FİNAL =Ayrılan nakit ile Şirket nasıl bir yol izleyecek.Malum Olağan Genel Kurul tarih belirleme aylarına çok ama çok yaklaştı.Genel Kurul Maddelerinden biri bu Nakiti ne yapalım derler İtalyanlar değil mi?
Mahkeme kararında pek bir Olumsuzluk yok gibi sesli düşünüyorum.
Yukarıda yazdığım tüm bilgiler bir HAYAL ürünü olup,kesinlikle gerçeklilk ve önbilgi sızdırılma operasyonu olmayıp,uykusuz kalınan bir gecenin sabahı yazışmıştır.
YATIRIM TAVSİYESİ değildir...
Hayırlı C U M A larrr
Grafiksel hareket edeceğim diye kıvranıp durması (saçmalaması) güldürüyor..
Destek,direnç bölgeleri göstermelik olmaktan çıktı artık...
Bu sermaye yapısı ile fon parası sancısı ağırlaşmaya başlar yakınlarda..
Biz İstanbul'da bu fiyata daire yok diyorduk bir çok büyük şehirde fiyatlar aynı noktalara geldi,geçti bile..
Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..
Yer İmleri