Sayfa 268/1078 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    RSI a baktım o da sıralanmış değil. Random olmasının bir anlamı yok. bir sıralama var . ama ne?
    Haftalık RSI
    Sn. Don Kişot abi gelse şimdi "bunca zaman uyutmadınız üstadı. Alın şimdi bu gece de siz uyumayın" derdi.. (Gerçi bugün 2 yazı limitini doldurmuş. gelmez daha )
    hayırlı geceler dilerim.. Biraz kafa yormak lazım
    hacimde değil. ona da bakmayın. ben baktım
    Boşuna uğraşma!!!

Bilerek ya da isteyerek bir sıralama değil...

Tabloyu oluştururken Tablonun kendi içindeki dinamiklerden kaynaklanıyor. Modülün içine girip bakmak lâzım bu bizim konumuzun dışında olduğu için hisselerle bir ilgisi yok. Sadece Tablo 'nun sıralama algoritması...

İşi bu noktaya kadar getiridkten sonra Sistem 'i de inşaAllah arzu edilen şekle getirebilirim. İşte o zaman işin içine bir mantık girer ve önem derecesine göre sıralama yapar...

Sabah söyleyecektim ama gece rahat uyuyun diye dayanamadım söyledim. Yanıltmak istemem...

Hayırlı geceler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Veriler Güncellenmiştir...

Grafikleri yarın güncelleyebilirim veya yetişirse gece geç vakitte olabilir. Akşama evde yokum ve şimdi çıkmam lâzım...

http://teknikanaliz.site/grafikler.html
    http://teknikanaliz.site/veriler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için CTRL ile yenileyin...

3. Eline emeğine sağlık sn T/A. İyi hafta sonları.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Alıntı Originally Posted by avcı Yazıyı Oku
    Eline emeğine sağlık sn T/A. İyi hafta sonları.
    Sağolun... İyi hafta sonları...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim... Ortalık biraz durulmuş gibi..

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...

Bugün yine ufak ufak siteyi geliştirmek için çalışacağım. Veriler bölümü için şu anda yapmayı planladığım birkaç şey kaldı. İnşaAllah çok uğraştırmazlar. Bakalım yapacağım değişiklikleri ve ekelemleri bulabilecek misiniz?

Akâbinde Sistem geliştirme aşamalarına geçeceğim...

NOT: Sistenin adını değiştirmek istiyorum. Zamanında ".site" uzantısını çok ucuza almıştım şimdi 39$ civarı bir para isteniyor. Oysa ".com" uzantılar için 8-10$ gibi bir ücret söz konusu oluyor. Arada bu kadar fark olunca kendimi enayi gibi hissediyorum. Süreklilik açısından kalıcı bir domain ismi bulmamız lâzım. Elbette müsâit olanlardan...

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim... Ortalık biraz durulmuş gibi..
    Rica ederim, yeni fiyat bölgesi 4.35 civarı olarak kanıksandı gibi, bir şekilde çok hafifte olsa yukarı gitme isteği var gibi geliyor bana, ama yinede doğruyu kağıdı takip edenler daha iyi bilir.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 268/1078 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •