Sayfa 301/872 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 6975 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Tavuk eti üretimi Temmuz ayında bir önceki aya göre %8,3, bir önceki yılın aynı ayına göre %22,3 arttı.

Tavuk eti üretimi Ağustos ayında bir önceki aya göre %1,4 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre
    %9,9 arttı

Tavuk eti üretimi Eylül ayında bir önceki aya göre %19,7 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre
    %21,5 arttı (kurban bayramı etkisi)

Tavuk eti üretimi Ekim ayında bir önceki aya göre %19,9, bir önceki yılın aynı ayına göre %25 arttı.

Tavuk eti üretimi Kasım ayında bir önceki aya göre %3,8 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %20,2 arttı

3. çeyrekle kıyaslamak istedim.

ssss

2.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Tavuk eti üretimi Temmuz ayında bir önceki aya göre %8,3, bir önceki yılın aynı ayına göre %22,3 arttı.

Tavuk eti üretimi Ağustos ayında bir önceki aya göre %1,4 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre
    %9,9 arttı

Tavuk eti üretimi Eylül ayında bir önceki aya göre %19,7 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre
    %21,5 arttı (kurban bayramı etkisi)

Tavuk eti üretimi Ekim ayında bir önceki aya göre %19,9, bir önceki yılın aynı ayına göre %25 arttı.

Tavuk eti üretimi Kasım ayında bir önceki aya göre %3,8 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %20,2 arttı

3. çeyrekle kıyaslamak istedim.

ssss
    Syncelik ustam, üretimi oran olarak degilde ton olarak karşılaştırmak daha faydalı olmaz mı?
    Ben pc başında değilim bakamiyorum.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ben kiyaslamak acisindan temmuzu 100 ton baz alarak bir tablo cikardim. Aralik ayini bir onceki yil kasim aralik artisina gire tahmini yazdim. Her halukarda uretim 3. Ceyrekten düşük gelmez. Veya kafa kafaya gelebilir. Uretimdeki ihracat payi artmissa veya döviz kurundan dolayi lehimize olan seylerde olabilir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 2011 den itibaren temettü yada bedelsiz vermemiş. Neden temettü vermemiş yada bu sene böyle bir aksiyon olma ihtimali konusunda fikri olan var mı.

6.  Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    2011 den itibaren temettü yada bedelsiz vermemiş. Neden temettü vermemiş yada bu sene böyle bir aksiyon olma ihtimali konusunda fikri olan var mı.
    Kar etmemiş veya ettiği karları geçmiş dönem zararlarına mahsup etmiş olabilir mi? Bir ara bende bakmıştım geçmişine şuan + olması lazım..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

7.  Alıntı Originally Posted by toprak81 Yazıyı Oku
    Ben kiyaslamak acisindan temmuzu 100 ton baz alarak bir tablo cikardim. Aralik ayini bir onceki yil kasim aralik artisina gire tahmini yazdim. Her halukarda uretim 3. Ceyrekten düşük gelmez. Veya kafa kafaya gelebilir. Uretimdeki ihracat payi artmissa veya döviz kurundan dolayi lehimize olan seylerde olabilir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Toprak81 ellerinize sağlık. Bu tabloya göre 4. Çeyrekte 3. Ceyrekteki satış rakamını yakalayacak şirket. Ihracattaki artişı da hesaba katarsak 300 milyon üzerini gorececegiz bir sürpriz olmazsa

8.  Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    2011 den itibaren temettü yada bedelsiz vermemiş. Neden temettü vermemiş yada bu sene böyle bir aksiyon olma ihtimali konusunda fikri olan var mı.
    Zarar eden şirket nasıl temettü versin sayin muhabbet. Şurda 4 -5 ceyrektir kar yazmaya başladı. Gecmiş yıllar kar zararlarina bakmak lazım bu sene temettüden bahsedilebilmesi için.

Sayfa 301/872 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •