Sayfa 269/1078 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Sanki bu şekilde atsam sizin için daha kullanışlı olur gibi, bundan sonra cumaları hep ayın başını baz alarak atmaya çalışayım, ama unutacak olursam lütfen hatırlatın
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku

Sanki bu şekilde atsam sizin için daha kullanışlı olur gibi, bundan sonra cumaları hep ayın başını baz alarak atmaya çalışayım, ama unutacak olursam lütfen hatırlatın
    Sanki böyle daha anlamlı oldu gibi...

Günlükte neyin nereye gittiği belli olmuyor. Sonunda böyle toplu halde görmek güzel olacaktır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    ***SAFKR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Payların İşlem Görmeye Başlaması )

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 06/12/2017 tarihinde izahnameyi onaylaması
    çerçevesinde, 10-11/01/2018 tarihlerinde Borsa Birincil Piyasa'da halka arzı
    gerçekleştirilen Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tesisleri İhracat
    İthalat A.Ş.'nin (Şirket) 9.000.000 TL tutarında artırılan sermayesini temsil
    eden paylar, Kotasyon Yönetmeliği'nin 13'üncü maddesi uyarınca kota alınarak,
    halka arz edilen 9.000.000 TL nominal değerli paylar 16/01/2018 tarihinden
    itibaren 1,98 TL baz fiyat ve "SAFKR.E" kodu ile Borsamız Gelişen İşletmeler
    Pazarı'nda, B grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/653502
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Sanki böyle daha anlamlı oldu gibi...

Günlükte neyin nereye gittiği belli olmuyor. Sonunda böyle toplu halde görmek güzel olacaktır...
    Evet Sn. T/A şuan sakin bir görünüm olduğu için çok fazla el değiştirmiyor ama bir alıcısı var bu da aylık bakılınca daha net görülüyor, bu Yatırım Finans yabancı bir kurumun ayakcısıdır yine, trend hızlanınca yada işlem hacmi artınca günlük takip etmek daha faydalı olur kanısındayım
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    ***SAFKR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Payların İşlem Görmeye Başlaması )

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 06/12/2017 tarihinde izahnameyi onaylaması
    çerçevesinde, 10-11/01/2018 tarihlerinde Borsa Birincil Piyasa'da halka arzı
    gerçekleştirilen Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tesisleri İhracat
    İthalat A.Ş.'nin (Şirket) 9.000.000 TL tutarında artırılan sermayesini temsil
    eden paylar, Kotasyon Yönetmeliği'nin 13'üncü maddesi uyarınca kota alınarak,
    halka arz edilen 9.000.000 TL nominal değerli paylar 16/01/2018 tarihinden
    itibaren 1,98 TL baz fiyat ve "SAFKR.E" kodu ile Borsamız Gelişen İşletmeler
    Pazarı'nda, B grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/653502
    Üstadım çok teşekkür ederim...

Bu yardımlarınıza ne kadar müteşekkirim anlatamam. Bir de hisselerin durumunu takip etmek yükünden beni kurtarıyorsunuz. Vaktimi daha verimli kullanmamda çok faydası oluyor...

Bu arada Veriler kısmında inanılmaz değişiklikler yaptım. Her birimiz bir ucundan tutunca benim yüküm de azalmış oluyor...

Veriler sayfasını grafikleri güncelledikten sonra yenileyeceğim. Şimdilik eski versiyon devam edelim. Son kontrolleri yapıp veriler sayfasının yeni versiyonunu yayınlayacağım. Şu anda grafikler güncelleniyor...

Veriler sayfasının yeni versiyonunda birçok şifre var. Şifreleri çözmeye başlayabilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Evet Sn. T/A şuan sakin bir görünüm olduğu için çok fazla el değiştirmiyor ama bir alıcısı var bu da aylık bakılınca daha net görülüyor, bu Yatırım Finans yabancı bir kurumun ayakcısıdır yine, trend hızlanınca yada işlem hacmi artınca günlük takip etmek daha faydalı olur kanısındayım
    Bir alıcısı var o kesin ... Ben olabilir miyim?

İşin önemli yanı: "benim dışımda birileri daha almaya çalışıyor. Yabancılar bir miktar alım yapmış..."

Başkaları da geldikçe hisse değerlenir aksi halde böyle sürünür gide...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    MRDIN için;
    özür dilerim yanlış görmüş olabilirim. 01-01-2018/12-01-2018 arası alanlarda GLOBAL in elinde kalan net 1787 lot ortalaması nasıl 5,652 olabildi. Hisse bu fiyatı hiç görmedi sanırım.
    Bu fiyata geldiğini hatırlamıyorum.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    MRDIN için;
    özür dilerim yanlış görmüş olabilirim. 01-01-2018/12-01-2018 arası alanlarda GLOBAL in elinde kalan net 1787 lot ortalaması nasıl 5,652 olabildi. Hisse bu fiyatı hiç görmedi sanırım.
    Bu fiyata geldiğini hatırlamıyorum.
    Takasta öyle görünüyor ama ben içeriğini bilemiyorum..

Sayfa 269/1078 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •