hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
***SAFKR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Payların İşlem Görmeye Başlaması )
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 06/12/2017 tarihinde izahnameyi onaylaması
çerçevesinde, 10-11/01/2018 tarihlerinde Borsa Birincil Piyasa'da halka arzı
gerçekleştirilen Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tesisleri İhracat
İthalat A.Ş.'nin (Şirket) 9.000.000 TL tutarında artırılan sermayesini temsil
eden paylar, Kotasyon Yönetmeliği'nin 13'üncü maddesi uyarınca kota alınarak,
halka arz edilen 9.000.000 TL nominal değerli paylar 16/01/2018 tarihinden
itibaren 1,98 TL baz fiyat ve "SAFKR.E" kodu ile Borsamız Gelişen İşletmeler
Pazarı'nda, B grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/653502
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Evet Sn. T/A şuan sakin bir görünüm olduğu için çok fazla el değiştirmiyor ama bir alıcısı var bu da aylık bakılınca daha net görülüyor, bu Yatırım Finans yabancı bir kurumun ayakcısıdır yine, trend hızlanınca yada işlem hacmi artınca günlük takip etmek daha faydalı olur kanısındayım
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Üstadım çok teşekkür ederim...
Bu yardımlarınıza ne kadar müteşekkirim anlatamam. Bir de hisselerin durumunu takip etmek yükünden beni kurtarıyorsunuz. Vaktimi daha verimli kullanmamda çok faydası oluyor...
Bu arada Veriler kısmında inanılmaz değişiklikler yaptım. Her birimiz bir ucundan tutunca benim yüküm de azalmış oluyor...
Veriler sayfasını grafikleri güncelledikten sonra yenileyeceğim. Şimdilik eski versiyon devam edelim. Son kontrolleri yapıp veriler sayfasının yeni versiyonunu yayınlayacağım. Şu anda grafikler güncelleniyor...
Veriler sayfasının yeni versiyonunda birçok şifre var. Şifreleri çözmeye başlayabilirsiniz...![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
MRDIN için;
özür dilerim yanlış görmüş olabilirim. 01-01-2018/12-01-2018 arası alanlarda GLOBAL in elinde kalan net 1787 lot ortalaması nasıl 5,652 olabildi. Hisse bu fiyatı hiç görmedi sanırım.
Bu fiyata geldiğini hatırlamıyorum.
Yer İmleri