Sayfa 19/169 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Altın vurus v

1. Hisse bazında kimisinin çok az, kimisinin az, kimisinin çok katılacağı bir ralli ...bu ralli de ulaşılacak bist hedef değerine göre de sonrasında düzeltme...makul ralli ve makul düzeltme öncelikli senaryo...teknik açıdan özel hisseler bu hesabın dışında ,ancak ne kadar dışında .... hedef bist değeri bu konuya da açıklık getirecek...

2. yani borsada ne olacaksa hisse bazında olacak

Altın vuruş ile ;
    faiz ya da sepet kurda
    altın düşüş aynı zamana rastlamak zorunda mıdır?

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Altın vuruş ile ;
    faiz ya da sepet kurda
    altın düşüş aynı zamana rastlamak zorunda mıdır?
    Bir pinpon masasi dusunun..
    Bir tarafta Cinli sporcular olsun, diger tarafta Koreli.

Bu pinpon turnuvasini 1 taraf kazanacaktir.
    2 taraf birden kazanamaz degil mi?

Yani Bist, bir kosedeki oyuncu.
    Faiz diger taraftaki oyuncu olarak kabul edersek, kaliyor "Doviz"..

Ben genelde Dovizi de "fazin ekurisi" olarak kabul ederim.
    Nedenine gelince, Doviz artisini engellemek icin FAiZ (genelde) son silah olarak kullanilir.

Doviz artinca da BiST ucuzlar, ve boylece (yabancilar icin) CAZiP hale gelir.

Biz Vatandaslar ise olaya TL bazli bakarsak, kimine gore "battik bittik" edebiyati ile, kimine gore de "ulan oglum UCUZ kaldi" edebiyati ile ve bazilarina gore de JEOPOLITICS edebiyati ile gunleri geciririz, kendimizi avuturuz.
    (Leylegin omru LakLak ile gecermis misali)

Bu arada "SKENDER" agamiz, (rockofeller) ebediyete intikal etmis.

Son Soz;
    SKENDER aga da olsan, obur dunyani unutmayacaksin!!!
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Bir tarafta cinli sporcular olsun, diger tarafta koreli.
    Güzel yazı sn BaBo..

Yazıdan anladığım oyuncuların ikisi de çekik gözlü, bir birinden ayırt etmek zor.. ?

Yani, kimilerine göre, kim yenerse yensin, çinli odur..

Kimileri de maça fransız kalır.

Saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by ARDT Yazıyı Oku
    sayın bikmişbroker euro bazlı bist 30 da cam göbeği trendi denendiğine göre , altın vuruş bitmiş midir.teşekkür ederim.
    Boyle birsey yoktur.
    Cam gobegi KISA VADEDE ki Dusus trendi DiRENC cizgimizdi.

UZUN vadeli DiRENC cizgimiz cok daha yukarida.
    Cam Gobegi ciddi bir direnctir, o direnc "gecilir gibi" yapilip geri oraya donulur, bazi durumlarda TEKRAR ALTINA geri gelinir.

Tekrar Alta gelmek, "cikis icin" guc toplama anlamindadir.
    10 bin endekscileR bu noktada AYULASIRLAR, shortlari cekerler, ancak daha sonra Guc toplayan endeks yukaridaki hedefine gitmeye baslayinca da Kol, Bacak, Kuzu postu ve Dalak vb gibi ne varsa birakir ve usulet ve suhulet ile cali dibindeki yerlerini alirlar.

Taa ki birisi KUZULARIN boynuna bicagi dayayincaya kadar!!

Birsey daha ekleyeyim, benim hicbir ALTIN VURUS'um 3-5 bin Puvan ile bitmedi bu gune kadar!!

Isbati Goley, butun grafiklerim forumda duruyor, doner bakarsiniz, kac bin Puvan surmus? Ve sonunda ne olmus?
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by ARDT Yazıyı Oku
    sayın bikmişbroker euro bazlı bist 30 da cam göbeği trendi denendiğine göre , altın vuruş bitmiş midir.teşekkür ederim.
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Boyle birsey yoktur.
    Cam gobegi KISA VADEDE ki Dusus trendi DiRENC cizgimizdi.

UZUN vadeli DiRENC cizgimiz cok daha yukarida.
    Cam Gobegi ciddi bir direnctir, o direnc "gecilir gibi" yapilip geri oraya donulur, bazi durumlarda TEKRAR ALTINA geri gelinir.

Tekrar Alta gelmek, "cikis icin" guc toplama anlamindadir.
    10 bin endekscileR bu noktada AYULASIRLAR, shortlari cekerler, ancak daha sonra Guc toplayan endeks yukaridaki hedefine gitmeye baslayinca da Kol, Bacak, Kuzu postu ve Dalak vb gibi ne varsa birakir ve usulet ve suhulet ile cali dibindeki yerlerini alirlar.

Taa ki birisi KUZULARIN boynuna bicagi dayayincaya kadar!!

Birsey daha ekleyeyim, benim hicbir ALTIN VURUS'um 3-5 bin Puvan ile bitmedi bu gune kadar!!

Isbati Goley, butun grafiklerim forumda duruyor, doner bakarsiniz, kac bin Puvan surmus? Ve sonunda ne olmus?
    altın vuruş başladı mı ki? ben mi kaçırdım?

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    altın vuruş başladı mı ki? ben mi kaçırdım?
    Valla haberim yok, billa yok.
    Demekki başlatmışlar, bitiriyorlar bile.

Yalnız, şöyle yazdığımı hatırlıyorum;
    Cam göbeği direnç "kırılırsa" Altın Vuruş başlamaya adaydır.
    (Bu tarz bişeydi)

Camgöbeği direnç Daha kırılmadı, kırılır gibi oldu, "pull back" safhasındayız. ))

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Sayfa 19/169 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •