Arama sonucu : 300 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SGK emekli maas vb sohbet....

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bildiginiz gibi siz %7 de girip o deger %1e inerse feci bi zarariniz olur.. onu da hesaplamalisiniz,
    ayrica biz sadece emekli maasi icin degil saglik guvencesi, amelyahat ve tedaviler icin de sgk li olmaliyiz......

bu bizim sosyal guvencemiz dir, hos bazen belediyeler de yasli hizmeti, yasli lar icin bedava otobus kart vs yapiyorlar ama ne derece garanti degil mi.................
    %7 den %1 e düşerse inanılmaz kar yazılır .(porföydekiler için, o nedenle ortalama aldım)

Benim senaryomda al-sat yok.

Her ay ödediğim prim yerine usbond alma üzerine bir senaryo benimki. Aylık 20-30 usd ile özel ss yapılır...

TR eurobond hesabı ile hesap bambaşka bir yere gider.( tr eurobondlar usdeurobondların 2 misli faiz veriyor)
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

sana yazdiktan sonra - hatali yazdigimi kabul ettim elbette,
    fiyat degisimin azalmasi gibi dusunmusum...........

TR de eurobond sakin alma zaten yuzde 4 alirsin bi anda 6 olur deli zarar olur..........

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    %7 den %1 e düşerse inanılmaz kar yazılır .(porföydekiler için, o nedenle ortalama aldım)

Benim senaryomda al-sat yok.

Her ay ödediğim prim yerine usbond alma üzerine bir senaryo benimki. Aylık 20-30 usd ile özel ss yapılır...

TR eurobond hesabı ile hesap bambaşka bir yere gider.( tr eurobondlar usdeurobondların 2 misli faiz veriyor)
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    .....

TR de eurobond sakin alma zaten yuzde 4 alirsin bi anda 6 olur deli zarar olur..........

Aynı fikirde değilim. 20-25 yıllık yatırımdan bahsediyoruz.

Tek seferde alınmıyor, 300 ay ,300 ayrı fiyat ...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •