Üstat dün cmbtn tavanı 46.70 zorlarken bugün uyuz eşek 40.00 zorladı...ricam grafik atsan derdi nedir...5 yılı dolan fondaki parayı mı okutacaklar..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat dün cmbtn tavanı 46.70 zorlarken bugün uyuz eşek 40.00 zorladı...ricam grafik atsan derdi nedir...5 yılı dolan fondaki parayı mı okutacaklar..
Boğa oldugunuzdandir trend olmayinca...mesela bende ayı piyasasında iyi kazanıyorum.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen Dostum yarın önemli. bugünün devamı olarak 115,500 üstüne atmalı
sabah endeksin döneceğini çoğu hissenin dip seviyelerde yaptığı serbest düşüş belli etmişti.
albaraka bile 1,40 ı gördü şaka gibiydi
belirtiğiniz gibi bu kadar güçlü dönüşü kimse beklemezdi. bollinger 113,800 den al yönünne geçtiği zaman dün stop yapanlar geri gelmiş olmalı.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Hocam elinize sağlık ...1.8 milyon sermayelik şirket ..fonda 5 yıl duran 2017 de süresi dolan yaklaşık 8 milyon parayı ya sermayeye katmalı yada %25 devlete vergi vermeli diye biliyorum ...mevzuat doğru mu .? Bu sene nasıl bu parayı kullana bilirler bilginiz var mı
gerçekten tüm olumsuzluklar satın alındı mı, yoksa, bu yükseliş başlayacak afrin operasyonu öncesinde yemleme mi?
ayı tuzağı mı, boğa tuzağı mı? iki gündür olan aşırı agresif hareketten hangisi gerçek trendi yansıtıyor acaba?
neyse, pazartesi tüm soruların cevapları belli olur sanırım, zira afrin operasyonu cuma-cumartesi veya pazar gibi hafta sonu günlerinden birinde başlayabilir.
hayırlısı olsun...
Neredeeen Nereyee geldik ?
2023 sonu Bist 8000?
Yer İmleri