Sayfa 60/217 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1730 madde; 473 - 480 arası.

Konu: BOSSA - Bossa Ticaret ve Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Şirketimizin payları ile ilgili, 03.01.2018 - 16.01.2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen ayrılma hakkı kullanım süresi bugün itibariyle sona ermiştir. Bahsi geçen süre içerisinde toplam 618.782 adet ayrılma hakkı kullanım talebi gelmiş olup, 2.549.876,87 TL ilgili pay sahiplerimizin hesabına yatırılmıştır. Genel Kurul'da muhalefet şerhini toplantı tutanağına işlettiği halde ayrılma hakkı kullanım talebinde bulunmayan pay sahiplerimizin toplam payı 288.945 adettir.

Arkadaşlar kullanmayan sayısı az değil mi? Kullanan ile kullanmayan payların toplamı 917 bin civarı. Halka açıklık bu kadar diye yorumluyorum ben buna. Yanlış mı düşünüyorum , yoksa gözümden kaçan bir şey mi var?
    Eğer doğru düşünüyorsam , şirket sahipleri halka açık olan kısmın büyük bölümünü zaten toplamış demektir.
    topladıysa niye bu kadar işlem oluyor kendileri işlem yapıyor fiatı belirliyor o zaman
    kaybetmek kolay kazanmak zordur.

2.  Alıntı Originally Posted by USTURA59 Yazıyı Oku
    alım yaptınızmı sayın stefan..
    Evet aldık. 50 kademe karı gördük ama vermedik şimdi biraz asagıda. Elleri mahkum götürecekler. Çok sürmez diye düşünüyorum

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Şirketimizin payları ile ilgili, 03.01.2018 - 16.01.2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen ayrılma hakkı kullanım süresi bugün itibariyle sona ermiştir. Bahsi geçen süre içerisinde toplam 618.782 adet ayrılma hakkı kullanım talebi gelmiş olup, 2.549.876,87 TL ilgili pay sahiplerimizin hesabına yatırılmıştır. Genel Kurul'da muhalefet şerhini toplantı tutanağına işlettiği halde ayrılma hakkı kullanım talebinde bulunmayan pay sahiplerimizin toplam payı 288.945 adettir.

Arkadaşlar kullanmayan sayısı az değil mi? Kullanan ile kullanmayan payların toplamı 917 bin civarı. Halka açıklık bu kadar diye yorumluyorum ben buna. Yanlış mı düşünüyorum , yoksa gözümden kaçan bir şey mi var?
    Eğer doğru düşünüyorsam , şirket sahipleri halka açık olan kısmın büyük bölümünü zaten toplamış demektir.
    Arkadaşım geri alım fiyatı düşük olduğu için bir çok kişi elindeki lotları vermemiş sadece 618782 lotu patrona verilmiş
    Borsadaki açıklık oranı %13 küsürden % 12 ye düşmüş

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku

dolaşımda 4.600.000 civarı hisse var.

dolaşımdaki 907 bin hissenin sahipleri genel kurula katılıp muhalefet şerhini tutanağa işletmişler ve ayrılma hakkı elde etmişler.

bu hakkı elde edenlerin ise 618 bin hisseye sahip yatırımcı/lar ayrılma hakkını kullanmışlar.

5.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Evet aldık. 50 kademe karı gördük ama vermedik şimdi biraz asagıda. Elleri mahkum götürecekler. Çok sürmez diye düşünüyorum

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Hocam kağıtta yokum lakin hikayesini araştırdım çok hoşuma gitti en az 1 yıl süreli tutmak üzere almak istiyorum senin fikrin nedir bu seviyeden alınır mı bnm şahsi fikrim bu senenin flap ı olabilir

6. Ayrılma hakkını kullanmayanlar direk borsada satmıştır fiyat ayrılma hakkından daha yüksekti çünkü. Elinde cok yüklü mal olanlar ayrılma hakkını kullanmış.

7. Ayrılma hakkı da bittiğine göre artık hareket başlamalı. Piyasada çok az lotumuz var buralarda kalamaz fiyatt

alıcı kurumlar

satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel

Sayfa 60/217 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •