Sayfa 7/15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
Arama sonucu : 119 madde; 49 - 56 arası.

Konu: duz dunya teorisi hakkinda sohbet- tartisma- degerlendirme vb..

1. Antartica kenardan kenardan tür attırıyorlar yerse

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Burdaki kelimeler ile neyi ima ettiniz. Daha net ifade etmeniz mumkun olabilir mi..
    Yani gezegenlerin belgeselleri yapılıyor bi tane gerçek görüntü yok hep animasyon. Teleskop ile Jüpiter e bakınca da hiç öyle animasyonlardaki gibi görünmüyor sıradan cansız bir yıldız gibi duruyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ucus bu mudur.. Yeterli midir...

Bunu bi araştırayım da kutup yıldızının da güney yarım küreden görünmemesi lazım ama görünüyor. Sonra tutuşunca dünya ekseninde eğik olarak dönüyor dediler. Yerse.
     Alıntı Originally Posted by wise Yazıyı Oku
    avusturalya,yeni zellenda, papua yeni gine bayraklarında yer alan crux takım yıldızı vardır

biz bu yıldızları neden türkiyeden göremiyoruz hani aynı düzlemdeyiz ya

ya da sigma octantis yıldızı neden arabistandan görünmez sonuçta düzlem üzerinde bir kaç bin km yerimiz değişiyor..?

4. benim Sydney'de yaşayan hala oğlu mailden dedi ki

biri buraya gelip bana Polarisi gösterebilirse tüm yol masraflarını artı 2104 model ford rangerımı hediye edeceğimi yazılı teminat veririm,

yalnız gelen arkadaş polarisi gösteremezse sadece 1 gecelik mum söndü oynayacağız o arkadaşla bakalım karanlıkta kim iyi görecek dedi..!!

Tarantula boyle demis..

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    kutup yıldızının da güney yarım küreden görünmemesi lazım ama görünüyor. Sonra tutuşunca dünya ekseninde eğik olarak dönüyor dediler. Yerse.

avusturalya,yeni zellenda, papua yeni gine bayraklarında yer alan crux takım yıldızı vardır

biz bu yıldızları neden türkiyeden göremiyoruz hani aynı düzlemdeyiz ya

ya da sigma octantis yıldızı neden arabistandan görünmez sonuçta düzlem üzerinde bir kaç bin km yerimiz değişiyor..?

Cok enteresan ya o halde- ciplak goz ile cizimler arasi farkliliklar...

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Yani gezegenlerin belgeselleri yapılıyor bi tane gerçek görüntü yok hep animasyon. Teleskop ile Jüpiter e bakınca da hiç öyle animasyonlardaki gibi görünmüyor sıradan cansız bir yıldız gibi duruyorlar.

Sdyney den ozellikle guneye yakin diger ulkelere ucus rotalari nasil mis- hala oglu na gene sorabilir misiniz ve bu kuresel - duzlemsel tartismasi orada varmi..............

benim Sydney'de yaşayan hala oğlu mailden dedi ki

biri buraya gelip bana Polarisi gösterebilirse tüm yol masraflarını artı 2104 model ford rangerımı hediye edeceğimi yazılı teminat veririm,

yalnız gelen arkadaş polarisi gösteremezse sadece 1 gecelik mum söndü oynayacağız o arkadaşla bakalım karanlıkta kim iyi görecek dedi..!!

8. servetbey benim kuzen bizim ülkede de denizciliğe meraklıydı orada da teknesi var

diyor ki buraya gelmeye gerek yok, avusturalyada gördüğüm yıldızları Türkiye'de gördüğünüzü teyit edin yeter

ben de inanayım dünyanın bir düzlem üzerinde olduğuna diyor..

Sayfa 7/15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •