Originally Posted by JOHN GALT Artık 5 üzeri atağa hemen hemen hazır gibi. bu grafiğin hakkını versinler artık.
Originally Posted by unsal Kim almış kim satmış var mı? derınlık Gedik. Ne bulsa aldı.
Originally Posted by unsal Kör bunlar kör..(görme engelli ınsanlara hakaret anlasılmasın) körün cahili...) 2 aydir yatirimci ile dalga geçtiler. Huylu huyundan vazgeçecek mi. Göreceğiz HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by JOHN GALT 2 aydir yatirimci ile dalga geçtiler. Huylu huyundan vazgeçecek mi. Göreceğiz HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Azerilerin tabiriyle “hesap açılır”...
Originally Posted by buhara Azerilerin tabiriyle “hesap açılırâ€... Daha açılmadı. Kerevitaş ı bu fiyatlardan satsa yazacağı kar 200 Milyon + 100 alış bedeli. Artı torba yasa piyangosu rixos rayıç ederi 150 Milyon civarı. ikinci el varlıklar ıvırlar zıvırlar. hissenin ederi bugün oldu ancak 166 Milyon TL...
arkadaşlar 12:55'te 3,28'e 1552 tane yazdım.vermedi
Originally Posted by JOHN GALT Gedik. Ne bulsa aldı. Gedik mi? hiç hoşalnamam onlardan..inşallah gercek sıpek onları terse yatırır...
Originally Posted by eyyubi arkadaşlar 12:55'te 3,28'e 1552 tane yazdım.vermedi Garip bır alım satım tazzı vardır yakın pazarda.. daıma yuksek yazacaksın alım yaparken ...satımdada dusuk ben bunu bılırım...hayırlısı
Forum Rules
Yer İmleri