Sayfa 75/777 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 593 - 600 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. şuraya bir roket koyalımda dursun.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ABD 10 Yıllık Tahvil 2,6+ son 3,5 yıl rekoru. global ve yerel kumarbazlar şimdi bunu görmezden geliyor,gelsinler bakalım.dolar roketleyecek kimse engel olamaz.
    3'e doğru panik başlar..her boğa piyasasından çıkış bir krizi tetikledi bugüne kadar..yenilen hurmalar bu sefer çok daha büyük..

Başlama vuruşunu Trump mı yapacak..izleyelim bakalım..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Donald Trump, dün yaptığı açıklamada, Çin'in ticaret alanında fikri mülkiyet hırsızlığı yaptığı yönündeki soruşturma kapsamında Çin'e büyük bir ceza vermeyi düşündüğünü söyledi.

Reuters'a konuşan Trump ve ekonomi danışmanı Gary Cohn, Çin'in ülkede iş yapmak isteyen ABD şirketlerini fikri mülkiyetlerini Çin'e taşımaya zorladığını belirtti. ABD'nin konuyla ilgili soruşturma başlattığı belirtilirken, Cohn bu konuda kısa süre içinde bir karar alacaklarını kaydetti.

Trump da, "Fikri mülkiyetle ilgili çok büyük bir ceza yakında gelecek" dedi. ABD Başkanı, "Çok büyük bir zarardan bahsediyoruz. Rakamları tahmin bile edemezsiniz" diye konuştu.

Çin'le iyi ilişkiler kurmak istediklerini ancak bunun için Pekin yönetiminin adil davranması gerektiğini kaydeden Trump, Çin'e karşı ticaret alanında alacakları yeni önlemleri bu ay sonunda Ulusa Sesleniş konuşmasında açıklayacağını da belirtti.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    3'e doğru panik başlar..her boğa piyasasından çıkış bir krizi tetikledi bugüne kadar..yenilen hurmalar bu sefer çok daha büyük..

Başlama vuruşunu Trump mı yapacak..izleyelim bakalım..
    Şuan çanak tamamlanıyor 2,64 zirvesi geçildiğinde sert hareket bekliyorum. YTD
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

4.  Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    Şuan çanak tamamlanıyor 2,64 zirvesi geçildiğinde sert hareket bekliyorum. YTD
    bir süre daha görmezden gelmeye çalışacaklar. gittiği yere kadar.o kadar büyük riskler aldılar ki şu an titriyorlar. Bu forumda bu bilgileri sadece ben veriyorum çünkü TR'de kimsede olmayan veriler bana geliyor. Londra sağolsun

5. Basit 2 çizgi..

3.75 leri kırarsa 3.63 - 3.65 lere kadar gevşeme ihtimali mevcut..

6. USDZAR 12,1150'den long açtım stop @ 11,80X, hedef 13,115X
    USDTL 3,765 long stop 3,72X, hedef 3,89X
    USDEUR shortlar ve GBPUSD longlar kapatıldı, hepsi flat..
    Kısa vade dolar SAT pozisyonları nötre çektim..
    YTD..

7. Tahvil piyasaları S:O:S veriyor... Hareket başlamak üzere.. Tüm piyasalarda domino etkisi yapacaktır.

Sayfa 75/777 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •