Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 865/1014 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. nasa canım biz öyle şeylerle ilgilenmiyoruz. Biz daha kanal istanbulu yapıp etrafına konutlar yaparak nufüsü 25 milyona çıkarma derdindeyiz.

NASA'nın kar uzmanından Türkiye'ye kötü haber

NASA Kar Uzmanı Dr. Thomas Painter, küresel ısınma nedeniyle Türkiye’ye az kar, çok yağmur yağacağını söyledi. Dr. Painter, “Daha çok sel yaşayacaksınız. Altyapıya yatırım yapın. Bazı yerler ise kuraklık çekecek. Temiz su için baraj inşa edin!†uyarısında bulundu.

2.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    nasa canım biz öyle şeylerle ilgilenmiyoruz. Biz daha kanal istanbulu yapıp etrafına konutlar yaparak nufüsü 25 milyona çıkarma derdindeyiz.

NASA'nın kar uzmanından Türkiye'ye kötü haber

NASA Kar Uzmanı Dr. Thomas Painter, küresel ısınma nedeniyle Türkiye’ye az kar, çok yağmur yağacağını söyledi. Dr. Painter, “Daha çok sel yaşayacaksınız. Altyapıya yatırım yapın. Bazı yerler ise kuraklık çekecek. Temiz su için baraj inşa edin!†uyarısında bulundu.
    Alt yapı olarak kanal yapıyoruz. Olmaz mı?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Aylik aidat

HOA Fee: $794/mo (ayda 794 dolar)

Bunun icinde tahmin ediyorum yalnizca bahce bakimi tanzim falan belki guvenlik cop toplanmasi var o kadar

1983 yilinda yapilmis ve bu ev florida da yani hamambocekleriyle arkadas olacaksin baya. Cunku ev 35 yillik ve ahsap
    Timsah filan geziyor değişik bir yer. Florida = Adana tam olarak,

Nasıl bizde güneşe sıkan cono lar varsa onlarda da Florida man diye bir tipleme var bizim temel gibi

Şu aşağıdaki habere bir bakın lütfen. samimiyetsiz bir zihniyetin asıl maksadının istanbulu betonlaştırmak ve rant olduğunu gösteriyor. kanal istanbul un maksadının güvenlik olduğunu söyleyrek halka yalan söylüyorlar.. halktaki kamplaşma nedeniyle bu kadar bariz bir durum kamuoyunda konuşulamıyor sıra gelmediği için. rant lobisi bu durumu çok iyi kullanıyor. çok çok yazık. şu resimdeki temsili yapılaşmaya bakın.. şu andaki boğazdan bile kötü.. her yer bina. üstelik kanal istanbul çok daha dar boğaz'a göre..

http://www.hurriyet.com.tr/turkler-k...eklif-40714727

"Çılgın proje Kanal İstanbul, Katar'da gerçekleşen "Expo Turkey By Qatar" fuarının gündemine oturdu. Proje güzergâhında 4.6 milyon metrekare arsa stoku olan Emlak Konut ortak yatırım için teklif götürdü. Emlak Konut'un teklif götürdüğü bu şirketin Katar devletine ait Qatari Diar olduğu öğrenildi."
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    herkes su kadar artmis diyor ama bu artis 5 senede bir demekki enflasyona gore normal

benim anlamak istedigim evin gercek fiyatina oranla verilen emlak vergisi orani iste bunu merak ediyorum
    Emlak vergisi "her sene " artırılıyor ayrıca 4 senede bir de extradan arttırılıyor.Bunun neresi normal? Doğru yorum için bilgi şart, eğitim şart !!![emoji35]

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Emlak vergisi "her sene " artırılıyor ayrıca 4 senede bir de extradan arttırılıyor.Bunun neresi normal? Doğru yorum için bilgi şart, eğitim şart !!![emoji35]

Eğer emlak vergisi için belirlenen gayrımenkulün bedeli sana ait gayrımenkulün GÜNCEL bedelinin üzerinde ise haklısın. Ama artırılan miktara rağmen güncel bedelin yarısı dahi değilse haklı değilsin. Ama eğitimin şart olduğu fikrinde haklısın.

Uygulmamada bakıyorum adam "emlak vergisine esas olacak gayrımenkul bedeli %40 arttırıldı" diye şikayet ediyor. Ama belirlenen zamlı bedel dahi söz konusu gayrımenkulün güncel bedelinin % 30'u bile değil.

7. Emlak Vergisi ne için alınır ?

Bir servet vergisimidir ?

Bir hizmet vergisimidir ?

Kanunlarının 'giriş' bölümünde 'gerekçe' si yazar ....

Emlak Vergisi kanununun giriş bölümünde gerekçe bölümü varmıdır?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by cevdetpaşa Yazıyı Oku
    Eğer emlak vergisi için belirlenen gayrımenkulün bedeli sana ait gayrımenkulün GÜNCEL bedelinin üzerinde ise haklısın. Ama artırılan miktara rağmen güncel bedelin yarısı dahi değilse haklı değilsin. Ama eğitimin şart olduğu fikrinde haklısın.

Uygulmamada bakıyorum adam "emlak vergisine esas olacak gayrımenkul bedeli %40 arttırıldı" diye şikayet ediyor. Ama belirlenen zamlı bedel dahi söz konusu gayrımenkulün güncel bedelinin % 30'u bile değil.
    Geçen sene dükkanımı satışa çıkardım.Belediye rayici 1.080.000 tl idi 900.000 tl den satmak istedim, satamadım.Alıcılar 750.000 tl teklif ettiler.Buyur buradan yak.Ben de satıştan kaldırdım.Bu sene yapılan artışla birlikte bu fark daha da fahiş hale gelecek ayrıca gerçek satış fiyatından alım-satım vergisini ödemek istesemde belediye rayicinin altına düşemeyeceğim için benden fazladan vergi de alınacak.Heryer de satış fiyatları belediye rayicinin üzerinde DEĞİL.

Sayfa 865/1014 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •