Sayfa 74/227 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 1810 madde; 585 - 592 arası.

Konu: CELHA - Çelik Halat

1. Dostlar , yanlış görmüyorum değil mi?Bugün , farklı davranıyordu..Hayırlı olsun....

2. 4 50 üstü kapanış lazım

3. bir hisse tarihi dirençleri kırıyorsa ne olur bilenler benim gibi acemilere anlatırsa bizde tecrübe sahibi oluruz 1 üye batan borsacı 1 ziyaretçi ilginç

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by batanborsacı Yazıyı Oku
    bir hisse tarihi dirençleri kırıyorsa ne olur bilenler benim gibi acemilere anlatırsa bizde tecrübe sahibi oluruz 1 üye batan borsacı 1 ziyaretçi ilginç
    Dizginlerinden boşanmış at gibi koşar. Çok ciddiyim, zira herhangi bir teknik direnç kalmadığı için, istediği kadar gider, yoruluncaya kadar gider.

5.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Dizginlerinden boşanmış at gibi koşar. Çok ciddiyim, zira herhangi bir teknik direnç kalmadığı için, istediği kadar gider, yoruluncaya kadar gider.
    sizce sakıncası yoksa o zaman hiç yorulmasın

6. Oto kiraiamacıların milyar dolar oldugu yerde ,şirket piyasa ederi yarısı kadar burut kar eden şirket .nasıl bir holding hissesi esyanın tabiatına aykırı.Bir de sabahtan aksama kadar çıkmasın diye ugrasan arkadaslara ne mantık dusunun!ytd

7. Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (4 üye ve 7 ziyaretçi)
    aslan8864, Fethiye, kelebek19, serfaruk

Onbir kişi olduk.
    4,50 üzeri kapatırsa teknik açıdan süper olur.
    Kapatmazsa da teknik açıdan olumsuz olmaz.
    Nereye gideceğini tahta sahipleri bilir, ben bilmiyorum.
    Bana kalsa uçsun isterim.

PakBaris Guest
    Estağfurullah, benim etkim yok denecek kadar az hisseye. Ayrıca niye bence bir sakıncası olsun. Buyursun istediği kadar koşsun, 10 sene dinlendiği yeter.

Sayfa 74/227 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •