Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Güzel, senin gibi arkadaşlar yazsın da motivasyonumuz artsın çok net ifade edeyim, benim için tasarruf edebilme başarısı, iyi yatırımcı olmaktan daha önemli...zaten dediğim gibi, uzun vadeli yatırımda başarılı olabilmek için iyi bir tasarrufçu olmak ön koşul.

istisnaları çok azdır...varsa gelsin burada söylesin..desin ki ben tasarruf işine önem vermem, ama yıllardır hisse biriktiririm, elimde 5 sene önce alınmış hisseler var..çok iyi kazandım..bakalım kaç tane çıkacak böyle.
    Güzel bir söz duymuştum " benim zenginligim mal varligimin coklugundan değil ihtiyaclarimin azlığı n dan dir."

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetim123 Yazıyı Oku
    Güzel bir söz duymuştum " benim zenginligim mal varligimin coklugundan değil ihtiyaclarimin azlığı n dan dir."

işin felsefesi bu işte...anlık ihtiyaçların ne kadar azsa, o kadar uzun vadeli yatırımcı olursun...yoksa paranı 10 sene sonrası için neden yatırırsın, hemen harcamak daha cazip gelir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mehmetim123 Yazıyı Oku

Kanaat en buyuk hazinedir..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Kanaat en buyuk hazinedir..

Syg,
    En büyük zenginlik bu...Hani gönül zenginliği diyoruz ya...Zaten gönlü zengin olan adam, paraya çok değer vermez...İnanç olarak da, ben maddi zenginliğin daha çok kader-kısmetle olduğunu, gönül zenginliğinin(bu da tasarruf bilinci ile olur), kişinin iradesinde olduğuna inanıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Paranin kendinden cok verdigi ozgurlugu seviyorum sanirim.
    Harcayinca o ozgurlugu kaptiriyorsunuz.
    Dusunun en luks araci alabilecek paraniz var ama degmez diyorsunuz ve yine alistiginiz marka ve modelle devam ediyorsunuz, artani da tekrar yatirima yonlendiriyorsunuz.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •