Sayfa 202/931 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sayın productivity buraya yazanlar sıkıntıdan yazanlar.Yoksa ya hissedeler ,ya lot artırma peşindeler,ya da uygun zamanda girme derdindeler.Uslüp konusunda yerden göğe kadar haklısınız.Yoksa satan da erken mi sattım derdinde ,satanlar da en uygun yerden gene hisseyi alacaklar ben eminim.Bu hisseye gelince kesinlikle borsa mantığı dışında bir hisse hakiki kumarbazların ,delikanlıların gidip galibin kağıtlarında falan adam gibi kumar oynamalarını tavsiye ederim.Bu kağıt kumarbazlara göre değil o kesin.Borsada kumar oynayarak o mentaliteyle büyük parayı geçtim, para kazanılır mı ,e çok iyi bir oyuncuysanız neden olmasın.Ama genelde karşıda madrabaz patronlar ,sizin elinizi gören kendi elleri kapalı büyük yatırımcılar ve kesinlikle adaletsiz bir SPK var.Bunları bilerek oynayanlara hodri meydan derim ben.Bu kağıt o işlere uygun değil.
    Sn Hakem,

Vallahi ben çok güzel trade yapabilen arkadaşlarda gördüm ama bu ciddi bir zaman alır ve emek gerektirir ki bir çoğumuz iş-güç peşinde koşup bir yandan da borsayı takip ediyoruz. Yapabilene helal olsun der alkışlarım. Sizinde belirttiğiniz gibi bu hisse biraz daha güven hissesi. Ama zamanım olsa bende tarde için tüm gün ekran izler ve teknik analiz konusunu dibine kadar deşerdim. Ne yazık ki böyle bir imkan yok..
    Bilmek değil, yapmaktır hayatı değiştiren!

Alıntı Originally Posted by productivity Yazıyı Oku
    Sn Hakem,

Vallahi ben çok güzel trade yapabilen arkadaşlarda gördüm ama bu ciddi bir zaman alır ve emek gerektirir ki bir çoğumuz iş-güç peşinde koşup bir yandan da borsayı takip ediyoruz. Yapabilene helal olsun der alkışlarım. Sizinde belirttiğiniz gibi bu hisse biraz daha güven hissesi. Ama zamanım olsa bende tarde için tüm gün ekran izler ve teknik analiz konusunu dibine kadar deşerdim. Ne yazık ki böyle bir imkan yok..
    Valla daha evvel yazmıştım bana egeendustri ile banviti zamanında bulup önermiş olan( bu sitede de ondan iyi bir borsacı olduğunu sanmıyorum ya da en iyilerden biridir diyelim fazla iddialı olmasın)arkadaşım 7 24 borsa ile iştigal eder.Seans boyunca ekran başındadır.Pek aşırı para da kazanamaz.Ama şu ekran başında olma hastalığı olmasa ,mesela sen yılda en fazla 20 kez al sat yapabilirsin 21. sana yasak diyebilsek sanırım acaip para kazanır.Ekran başında sürekli izlemek grafikler falan bence borsada hep kazanç getirmez.Çünkü pek çok karar vermek zorunda kalırsın, yanlış yapma olasılığın artar.Ben derinlikli ekran bile takip etmeden yıllardır borsayı takip ederim.Yıllık işlem sayım da 10 u geçmez.Valla zarar yok ama kar da bir işyat mudaviminden fazla değildir)))

3. arkadaş heralde benim yazdıklarıma atıfen yazmış yazısını ,son iki gündür farklı ne yazmışsam fena yazmışım baksana resmen adam yazısıyla formu ağlattı bee ( bu replik cem yılmazdan çalıntıdır ) )). arkadaşım sen yazılanların neresini anlamadıysan ben sana özet geçeyim yoksa hiç mecalim yok sana baştan anlatmaya . son 2 gündür yazılan yazının özeti kısaca şu ( piyasaya daha iyi bir temettü makınası girdi ) t.liman 875 uzun menzil yerli malı ağır makınalı ).

Ha ama borsada ekran başında olup da al sat yapmazsan ne zevki kaldı diyenlere de sözüm yok.Zaten o işe borsada oynamak diyorlar.Borsaya yatırım başka bir şey.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    arkadaş heralde benim yazdıklarıma atıfen yazmış yazısını ,son iki gündür farklı ne yazmışsam fena yazmışım baksana resmen adam yazısıyla formu ağlattı bee ( bu replik cem yılmazdan çalıntıdır ) )). arkadaşım sen yazılanların neresini anlamadıysan ben sana özet geçeyim yoksa hiç mecalim yok sana baştan anlatmaya . son 2 gündür yazılan yazının özeti kısaca şu ( piyasaya daha iyi bir temettü makınası girdi ) t.liman 875 uzun menzil yerli malı ağır makınalı ).
    Hayırlı olsun, ne kadar güzel işte. Bu kadar güvendiğin, inandığın bir şirket bulduysan ne mutlu. Zamanla şirket kendini ispatlayınca belki bizde yatırım yaparız ve ortak oluruz. Belki kazancımız daha az olur ama buda tarz meselesi.

Mesele, konuyu anlayıp anlamama veya şu hisse bu hisse değil. Mesele Buffet konulu yorum, insanların yatırım tarzını eleştirme ve buna benzer şeyler. Ha bu konuda da sohbet edilir ama isyat konu başlığı altında biraz mantıksız oluyor. Yoksa isyat'ın çok kazandıran veya zengin edecek bir hisse olmadığı ortada.

Her neyse bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ha ama borsada ekran başında olup da al sat yapmazsan ne zevki kaldı diyenlere de sözüm yok.Zaten o işe borsada oynamak diyorlar.Borsaya yatırım başka bir şey.
    Zaten borsa bir hastalık Sn. Hakem, bir girdin mi kopamıyorsun. Benimde isyat'ın yanında yatırım yaptığım kendimce güzel hisselerim var. Sadece isyat ile uğraşırsak sıkıntıdan bayılırız

7.  Alıntı Originally Posted by productivity Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun, ne kadar güzel işte. Bu kadar güvendiğin, inandığın bir şirket bulduysan ne mutlu. Zamanla şirket kendini ispatlayınca belki bizde yatırım yaparız ve ortak oluruz. Belki kazancımız daha az olur ama buda tarz meselesi.

Mesele, konuyu anlayıp anlamama veya şu hisse bu hisse değil. Mesele Buffet konulu yorum, insanların yatırım tarzını eleştirme ve buna benzer şeyler. Ha bu konuda da sohbet edilir ama isyat konu başlığı altında biraz mantıksız oluyor. Yoksa isyat'ın çok kazandıran veya zengin edecek bir hisse olmadığı ortada.

Her neyse bol kazançlar.
    warren buffett mı dedin ozaman bu tam sana göre .neyse elin yabancısı için senimi kırıcam hadi yapın dinleyin kulağınıza küpe yapın adamın dediklerini .ben hayatta bosch lakırtı yapmam yapmadımda.

http://www.borsagundem.com/haber/war...atirim/1271679

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    warren buffett mı dedin ozaman bu tam sana göre .neyse elin yabancısı için senimi kırıcam hadi yapın dinleyin kulağınıza küpe yapın adamın dediklerini .ben hayatta bosch lakırtı yapmam yapmadımda.

http://www.borsagundem.com/haber/war...atirim/1271679
    Yok arkadaşım biz seninle anlaşamayız. Benim vurguladığım nokta ile senin verdiğin cevaplar arasında bir bağlantı yok maalesef. Bak bir daha söylüyorum, mesele insanların yatırım yapma şekline ve kararlarına yaklaşımın ve yaptığın yorumlar. Yoksa sen trade edersin, alır hisseyi 10 yıl tutarsın, bunlar senin bileceğin işler.

Sayfa 202/931 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •