SKBNK gaza bastı
Ali koc baskan olsun fener yikip gecer. Bence tabii Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
120.006 fotoğrafını çekin 120,228
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by DrKaptan Gitmez hocam o ne çektim ondan geçenki 37 hareketinde sattım kurtuldum spor hissesi mi tövbe Siz sattıysanız kesin gider Ters İndikator olarak düşünürüm Kızmak darılmak yok
Originally Posted by Fıght clup Siz sattıysanız kesin gider Ters İndikator olarak düşünürüm Kızmak darılmak yok kızmam hocam olabilir maliyetine geldi verdim gittim
Originally Posted by laguna zamanı gelince her hisse gider Dostum. hele spor hisseleri gitmeye başlayınca ipini koparan atlar... gitsin hocam fener tutanlar çok zararda ky kazansin ben feneri yunsa ile değiştim gitsede girmem
Originally Posted by DrKaptan kızmam hocam olabilir maliyetine geldi verdim gittim Eyvallah dostum Aziz Başkan Cumartesi konuşacakmış Bakalım ne söyleyecek
Originally Posted by Fıght clup Eyvallah dostum Aziz Başkan Cumartesi konuşacakmış Bakalım ne söyleyecek aday olmuyorum derse ozaman fener gider başka türlü zor bana gore
Forum Rules
Yer İmleri