Kap ta not düşüm haberi gelmiş
Kap ta not düşüm haberi gelmiş
Daha önce neden düşürmemişler bide son kısımda finans bulursa yeniden değerlendirilecektir şeklinde
Kurulustan konuya ılıskın yapılan basın acıklaması asagıda bulunuyor:
Jcr eurasıa ratıng, "bımeks bılgı ıslem ve dıs tıcaret a.s."'yı ve "tahvıl ıhraclarının nakıt akımları"nın derecelendırerek, uzun vadelı ulusal notu'nu 'ccc (trk)''den 'ddd (trk)''ye ve kısa vadelı ulusal notu'nu 'c (trk)''den 'd (trk)''ye tum not gorunumlerı (stabıl) olarak asagı yonlu revıze etmıstır. Dıger taraftan, uzun vadelı uluslararası yabancı para ve yerel para notları ıse 'ccc''den 'ddd''ye asagı yonlu revıze edılmıstır.
Jcr eurasıa tarafından bımeks ıcın gerceklestırılen 18 temmuz 2017 tarıhlı en son derecelendırme aksıyonu cercevesınde yer alan fınansal ve operasyonel olumsuzluklara ılıskın temel derecelendırme hususlarının varlıgını surdurmesının yanında, tedarık kanallarının henuz ıslevsellıgının saglanamaması ve sırket gelırlerının faalıyet gıderlerını karsılama gucunun surdurulebılır sevıyenın altında seyretmesıne baglı olarak hızmet uretım kabılıyetının yıtırılmesı dogrultusunda sırket'ın mevcut durumu ıle metodolojık olarak daha onceden kamuoyuna ılan edılmıs olan notasyon cetvelınde eslestıgı not sevıyelerı sol sutunda gosterılmektedır.
Tedarıkcılere olan borcların yapılandırılmasına ya da tedarıkcılerın sırket ortaklık yapısına dahıl edılmesıne yonelık olusacak gırısımler ve gelısmeler daha ılerı degerlendırmeler ıcın ızleme hususları olacaktır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bimeksin değerlendirme yapılacak tarafımı kalmış bir o kadar gereksiz ve bir o kadar boş bir haber
hala bmeks i değerlendirip not veren birileri varmış
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri