Sayfa 323/871 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. gerele tekrardan bakıyorum ve şu anda 4,58 fiyatı ile %1,5 eksiye düştüğünü görüyorum...gerel konusunda neredeyse tam olarak haklı çıktık ama bakalım önümüzdeki günlerde banvit konusunda da haklı çıkacak mıyız ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Endeks %0,83 düşmüş iken ,banvit %0,94 düşmüştür..yani neredeyse orta şiddetteki bir endeks düşüşünden ancak endeks kadar etkilenebilmiş görünüyor...oysa bir çok hisse bunun çok üzerinde etkilendiler...işlem hacmi ise 3,8 milyon tl civarında oldu....bu miktar biraz önce baktığım kadarıyla son 5-6 ayın en düşük miktarıdır...bu düşük hacim hissenin aşağıya düşüş marjını iyicene kısacaktır...

benim açımdan bu gün olumlu bazı işaretler gözlemledim artık sıra hissenin artılı kapatmasında...bunu da başarırsa bir çok şart tamamlanmış olacak...ben çok umutluyum dostlar...

bu gün arkadaşlar gerelden söz ettiği için bir kere biz de gerel hakkında yorum yaptık..sonrasında yorumumuzun tutup tutmadığı konusunu takip edip tekrardan yorumlar yaptık...banvit topiğinde gerelden söz ettiğimiz için tüm banvit yatırımcısından özür diliyorum...gerel hakındaki yorumlarımızın neredeyse tümü tuttu....umarım banvit konusundaki yorumlarım da önümüzdeki zaman diliminde tutar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. düşük hacimler ile düşüşlerin olası tepkisi her zaman sert olur dostlar..bunu da bir kenara yazmakta fayda var...bunu tecrübelerimiz söylüyor...

4. Yaaaa efem yanıyor yanıyor neye yanıyorum.. Hanım Türkçe öğretmeni 3 ay önce altına yatırım yaptı.. Dedem ilkokul mezunu faizde parası.. Biz de üniversite mezunu ekonomi bitirmiş adam gittik banvit aldık.. Rezalet diz boyu.. Herkes para kazandı biz tesbih çekiyoruz :)

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    Yaaaa efem yanıyor yanıyor neye yanıyorum.. Hanım Türkçe öğretmeni 3 ay önce altına yatırım yaptı.. Dedem ilkokul mezunu faizde parası.. Biz de üniversite mezunu ekonomi bitirmiş adam gittik banvit aldık.. Rezalet diz boyu.. Herkes para kazandı biz tesbih çekiyoruz :)

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben mühendis, eşim öğretmen Sene 2001 emekli olduk.
    Bana "sakın ola borsaya girme" dedi ve ikramiyesini faize attı.
    Ben dinlemedim borsaya girdim kazancımı görünce 2-3 ay a kalmadan "Benimkini de borsaya koy"dedi.
    Siz doğru zamanda doğru yerdesiniz bir kaç aya varmaz eşinize ve dedenize havanızı atarsınız.
    ssss

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sn. keko, topici tek başına sırtlıyorsunuz maşallah. Güzel tespitler, isabetli yorumlarınız var. Ama biz ne desek faydasız. Gecen 9 aylık bilanço açıklanmadan 1 ay once sert hareket yapmış ama bu sefer öyle olmayacak gibi duruyor. Güzel bilanço beklentisi olan şirketlere bakıyorum da hepsi ufaktan ufaktan hareketleniyor.
    Aklımda soru işaretleri var ama bilanço görmeden de satmak istemiyorum.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim yaşadıklarım güzel blanço gelecek hisselerde patron iki şekilde hareket eder.

1- Hisseyi dağıtacaksa blanço öncesi süper prim yaptırır blanço gelince %5-10 primle tepeden ky kucağına verir. örnek 2017 de 9 aylık blançoda yaptığı gibi.
    2- Hisseyi toplamak istiyorsa blanço gelmesine 1-2 gün kalana kadar hisseyi baskılar. 2017 de 6 aylık blanço öncesi gibi.
    Çıkış öncesi tam iki ay işkence etmişler.
    Ve blançoyla birlikte hisseyi patlatmışlar.
    Şimdi de aynı senaryo var, ben blanço geleceği günün 2-3 gün öncesine kadar, çok ümitli değilim.
    Ancak yinede beklemekte yarar görüyorum.
    ssss

7.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Benim yaşadıklarım güzel blanço gelecek hisselerde patron iki şekilde hareket eder.

1- Hisseyi dağıtacaksa blanço öncesi süper prim yaptırır blanço gelince %5-10 primle tepeden ky kucağına verir. örnek 2017 de 9 aylık blançoda yaptığı gibi.
    2- Hisseyi toplamak istiyorsa blanço gelmesine 1-2 gün kalana kadar hisseyi baskılar. 2017 de 6 aylık blanço öncesi gibi.
    Çıkış öncesi tam iki ay işkence etmişler.
    Ve blançoyla birlikte hisseyi patlatmışlar.
    Şimdi de aynı senaryo var, ben blanço geleceği günün 2-3 gün öncesine kadar, çok ümitli değilim.
    Ancak yinede beklemekte yarar görüyorum.
    ssss
    Bilançonun açıklanacağı muhtemel tarih belli mi? Mart ayında mı şubat ayında mı açıklanacak bilançolar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

8. arkadaşlar bilenler için borsadan daha karlı bir yatırım aracı yok...hele hele temeline göre hisse almışsanız kazançın elinizden kaçması mümkün değil....faiz yılda bilemedin en fazla %15 olsun ,altının da karı maxsimum %20 olsun ama borsada bazen bir günde %20 kazanılabiliniyor...

kaliteli hissede yılda en az %50 ila %100 rahatlıkla kazanılabiliniyor...eğer flash bir hisse yakalanmış ise bu kazancı bazen bir kaç kat ile çarpmak gerekiyor...

temeli sağlam hisseler genelikle bilanço dönemlerinde hareketli olurlar diğer günlerde çok sıkıcıdırlar....temeli sağlam hisselerde risk minimuma yakındır...

borsada kazanç ve risk kardeştirler..bir çok hissede risk fazla iken kazanç oranı da yüksek olabiliyor...riskin az olduğu hisselerde ise az çok ne kadar prim yapabileceği bellidir...

mesela banvitteki beklentim haziran temuz 2018 aylarında 40-50 tl aralıklarıdır...eğer beklentimiz gerçekleşirse %100 den fazla kazanma imkanınız olur...bunu altında veya faizde ancak 5 veya 10 yılda sağlayabilirsiniz...

yeter ki borsayı kumar olarak görüp altı boş hisselere girmeyin ve daldan dala konmayın...gerçi iyi hisselerde ben bunu da mahsurlu görmüyorum ama herkes bunu yapamadığı için bilinen bir kaç hissede kalınması daha iyidir...

Sayfa 323/871 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •