Dap Yapı İnşaat Ne Umutlarla Almıştım Şimdi İse Mağduruz.
Bin pişmanım kendim paramla kendimin ve ailemin emeğiyle rezil olduk. Oysa ne umutlar ile almıştık tüm birikimimizi yatırdık elimizde patladı. Kendi evimizde kiracı konumundayız yüksek aidat ve vrf ücreti nedeni ile 8 ile 12 yılda kendini amorti edecek dediler yalan çıktı. M2'ler tutmuyor. Ortak alanlar kendi çıkarına kullanıyorlar. Satmak istiyorum aldığım fiyattan daha düşük fiyata dahi satamıyorum yüksek aidat ve vrf ücretleri ve küçük m2 nedenlerinden dolayı. DAP mağdurları olarak geçici yönetimin süresi 1,5 yıldır dolduğu halde site yönetimi bırakmak istemiyor. Yasal hakkımız olan üçte bir çoğunluk ile genel kurul yapmak istememize bile engel olmaya çalışıyorlar. Öyle bir girdabın içindeyiz ki içinden çıkamıyoruz çünkü kolumuzu bir defa kaptırdık. Kendi oluşturdukları site yöneticileri tarafından çok kötü yönetiliyor. Daha buraya sığdıramadığım onca sıkıntılar var.
https://www.sikayetvar.com/dap-yapi-...i-ise-magduruz

Vah vah çok üzüldüm demek isterdim ama beyninizi beton ile doldurmadan önce keşke pazardan domates alırken gösterdiğiniz özeni tüm birikiminizi bağlayacağınız BETONU almadan öncede gösterseydinizde bu forumdaki BETON sevdalısı forumdaşlara derman olsaydınız.