Bir insanın "ev almak ne kadar mantıklı" başlıklı forumda uzun süredir zaman geçirmesi için ev almak konusunda fırsatları takip ettiğini gösterir.
Hem bu konudaki firsatlar seni ilgilendirmiyor hem de burada mesai yapiyorsan aylaklık ediyorsundur. Ona da saygım var, stres atiyorsundur, işin gücün yoktur.
Kahveye takılır gibi gelip gevezelik edip, memleketi kurtarıp eve donersin. Ev, emlak fırsatlarını takip edenlere hakaret etme. Ben bir emlak yatirimcisiyim. Avantajlı bulduğum zaman (özellikle projeden) %100 tam portföyümle de girerim. Çünkü eğer doğru fiyata, doğru proje olursa çooook kazandırır.
Buraya sağdan soldan tokat yemiş orneklerleri yapıştırmakta bu gerçek değişmez.
O zaman ticaretin her türünde tokat yiyenlerin örnekleri buraya konabilir, sonuçta ticaret yapmak salaklik mi diyeceğiz?
Borsada tokat yiyenler yüzünden hisse senedine yatırım yapılmaz mı denir? Adam vakti zamanında komik F/K ile işlem görürken (atıyorum) Eregli-froto almamış, 30 F/K lı masa sandalye şirketine 200 bin bağlamış. Niye? Borsacı öğretmen teyzeoğlundan duydu diye. Şimdi bu adam kazığın büyüğünü yiyecek hakkıyla.
Ben emlak tan bugün, öyle 3-4 sene önce değil, öyle para kazanan örnekler veririm, o para sadece yılbaşı piyangosunda var.
İstanbul örneklerini de tüm Türkiye de geçerliymiş gibi farz ve kabul etmeyiniz.
İnsan iki şeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabını.
Yer İmleri