Sayfa 814/1001 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolar 8 yılın en uzun düşüş serisine hazırlanıyor

ABD Doları, Başkan Trump'ın Davos konuşması öncesinde ardı ardına yedinci haftalık düşüşüne hazırlanıyor
    26 Ocak 2018 Cuma

Dolar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Davos Dünya Ekonomik Forum'unda gerçekleştireceği konuşması öncesinde, ABD'nin dış ticaret politikasına ilişkin yatırımcı endişelerinin etkisiyle ardı ardına yedinci haftalık kaybına hazırlanıyor.

ABD parası, Cuma günkü işlemlerde önemli piyasa paralarının çoğu karşısında zayıfladı. Bloomberg Dolar Spot Endeksi, yedinci haftalık kaybına -2010'dan bu yana en uzun- yöneldi.
    Bloomberg'in haberine bak hizaya gel..yahu ABD'nin verdiği yıllık 500 milyar dolar dış ticaret açığı özellikle ÇİN ve diğer ülkeler için hayat öpücüğü..

Tabiki hiç bir şey tek taraflı değil..dolar da düşemez demiyorum bu ortamda..yanlış anlaşılmasın..

Ancak ticaret kısıtlamaları riskli bir hal aldığında dolar olsa olsa güvenli liman olur bu ortamda..

Ortalık iyice manyadı ha..

2.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bos artistik yapmayacaksin o zaman , 3.51 e gidecekmis diye..bak biz 6 k 3.7385 ten aldik diye yazmisiz, sende diyeceksin ki 3.7385 den veya su fiyattan 6k short actim , diyebiliyor musun.?
    diyebiliyorsan eyvallah, diyemiyorsan bos goy goy, anladi sen.?
    kavramlari bi ogren ilk once..
    Şahsıma yazdın cevap hakkı doğdu, yoksa kale alıp cevap vermezdim.
    Hani nerde senin ekran görüntün artist, ispatla kendini, tatmin et egolarını .. Biz analizimizi yazdık, bitti..3.90 dan beri cizgimiz aynı..

3.  Alıntı Originally Posted by serothehero Yazıyı Oku
    Buyrun burada:

Çok teşekkür ederim. zahmet oldu. geri alışın 61.8 ine denk geliyor oralar fakat üçgen formasyonlar da oluşuyor gibi. 3,68 3,65 lerde tamamlarsa 0,55 kuruş zıplar buda 4,20-4,23 leri bulur gibi
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

4. 22 dk 50 sn o anı bir dinleyin bakalım ne demiş

tabi siz yine de 19. dakikadan itibaren izleyin

5. o zaman döviz tev. hesaplarını muhakkak çevirecekler demektir bu

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bloomberg'in haberine bak hizaya gel..yahu ABD'nin verdiği yıllık 500 milyar dolar dış ticaret açığı özellikle ÇİN ve diğer ülkeler için hayat öpücüğü..

Tabiki hiç bir şey tek taraflı değil..dolar da düşemez demiyorum bu ortamda..yanlış anlaşılmasın..

Ancak ticaret kısıtlamaları riskli bir hal aldığında dolar olsa olsa güvenli liman olur bu ortamda..

Ortalık iyice manyadı ha..
    Sevgili dostum bunlar vatanseverliği popülizm hatta iktidarın orasını burasını öpüp yalamak olarak biliyorlar
    yoksa turgay efendi onca maden işini nereden alacak !!
    buraya uğrayan bir sürü trol gibi.
    benim hiç umurumda bile değil bu saçma sapan tipler
    hak etiğini bulacak insanlar
    inşallah demeyi de unutmayalım..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku

22 dk 50 sn o anı bir dinleyin bakalım ne demiş

tabi siz yine de 19. dakikadan itibaren izleyin
    Bunu bizler bu başlıkta, çeşitli senaryolar ve ifadelerle sayısız defa ifade etmiştik doktor hatırlarsan.

Hatta ben vatandaş olarak DTHlar yolu ile dolarda pozisyon almamızı, devlet için masrafsız döviz saklamak olarak ifede etmiş vatanseverliğimizi herkesin takdir etmesini öğütlemiştim...

O zamanlar Meclis hiç olmazsa şeklen çalışıyordu.

Şimdi bir KHK ile konu halledilebilir.

Saray'a yakınların döviz pozisyonlarını dikkatle izlemek lazım.

O gün geldiğinde ilk haber alacak ve gereğini yapacak olacaklar onlar olacak...

Sayfa 814/1001 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •