Sayfa 172/727 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 5810 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by gainer Yazıyı Oku

Darısı diğer fazlalıkların başına..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yönetimin hoyratca yaptığı anlaşılmaz transferler.boşa uçup giden milyonlarca avrolar.borç ortada.
    klübü iflasın eşiğine getirdiler.
    yaş ortalaması 32-33 bu futbolcuların çoğu buradan emekli olacak yaştalar.
    33 yaş üstü futbolcu transfer etmekte maharetmiş gibi övünüyorlar.uçuk kaçık rakamlarıda ödüyorlar.
    yaşı geçmiş futbolcuya yatırım yapacağınıza talisca gibi gençleri bulunda mademki yatırım bunları bulun çıkarın.
    bizde sizi alkışlayalım.ekip varmış nasıl futbolcu izleme ekibiyse 33 yaş üzeri transferleri buluyorlar. yetenekleri bulamıyorlar.yada bulmak istemiyorlar.sonrada bu yüksek ücretlleri ödeyincede klüp borçlanmaya devam ediyor.
    bir punduna getirirlersede gs gibi bir bedelli sermayede arttırımı yaparlarmı.belli olmaz.
    gs de aynı 5 bedelli artış.sermayeleri hepsi negatifte o yüzden kasaya para lazım.bedelli artışla biraz para toplamaları gerekiyor gibi.
    gs den sonra buradada bir bedelli gelebilirmi.her şey mümkün klübe para lazım.ya bankadan kredi bulacaksın.yada bedelli sermaye arttıp hissedarlardan para isteyeceksin.
    yüksek ücrete aldığın futbolcuları aldığın takamın 5 te birine kiraya dahi veremiyorsun.
    bu yönetimin başarısı değil.başarısızlığıdır.
    genç transferler zaten yok.olsada hoca oynatmıyor.
    33-34 yaş üstü oyuncuları almak sanki hünermiş gibi sürekli övünüyorlar.
    hisseye gelince yukarı çıkması için en az 3 nokta transfer şart.2 orta saha 1 9 numara.
    yoksa hisse buralarda dolanır durur.
    tek beklentisi şampiyonluk potasında devam ederse yukarı gider.
    fakat bu sene bu kadro yeterli değil........ytd.

Alıntı Originally Posted by Cxsby Yazıyı Oku
    Ona itirazım yok, söylediklerine, içeriğine...

Ben diyorumki, niye şimdi? Niye diğer spor hisselerinin sayfalarına da benzer uyarıları, tespitleri yapmıyorsun?

İkincisi de, burada bugüne kadar, hiç kimse, spor hisselerini alıp satarken ne bilaançosuna ne de özsermayesine baktı, bakıyor veya bakacak...

Burada takip edilen hususlar bambaşka... Avrupa veya ligdeki durumları, bedelli sonrası durumlar, futbolcu transferleri, stad'lar, ve benzeri açıklamalar...

Bugüne kadar bu "öldü, bitti..." dediğiniz spor hisseleri, bir şekilde primlendi birileri de para kazandı...

KY ise sürekli kaybeden taraf oldu...

Ben beklemeyi tercih ediyorum ve o özsermaye, borç muhabbetlerinize rağmen inadına burdayım...

zaten hissede spek ne derse o olur.
    benim senin onun bunun yazısına aldırış bile etmez.
    buraları okurlarmı bilmiyorum.okuyordur mutlaka.
    bizim yazdıklarımızlada birileri elindeki hissesini alıp satıyorsa şayet o kişiler yatırımcı olamazlar.kendi aracı kurumuna danışsınlar.
    ben durumu tespit ettim.sende tespit etmişsin.yazılan yazıylada al sat yapılyorsa pes doğrusu.
    herkezinde kendine göre bir yatırım stratejisi vardır.olmasıda lazım.benim kafam kel.kelin ilaçı olsa kendine faydası olur.yoksa zarar eder.kendi bildiğini yap.aracı kurumuna danış.ben bilmem.yazıyı okuma.okursanda etkilenme.bildiğini yap.
    fazla söze hacet yok.gerisi speklerin işi.çıkarda düşerde.ben bilmem.benim yazmamlada ne düşer nede çıkar.
    son olarak bu forumun altın kuralıdır....ytd.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post1612740

Haftlık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hise seçin
    1 hafta yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

Maliye Bakanı Ağbal, spor kulüplerine vergi iadesi yoluyla destek geleceğini açıkladı
    http://www.borsagundem.com/haber/spo...-yolda/1272200

5. hıssede haberı satın al gerçekleşince sat bu kural önemli bjk de bu gecerlı benım ıçın bekledğım haber görmeden çıkmam gördugum anda da durmam

6. bu arada spor kuluplerıne gelen vergı desteği aslında gecen gun dedıgım her ne olursa olsun tüm külüplerin amatör branşların desteklemesı gerekır demıştım bu ılaç gıbı gelecektır amatör branşlara

bu bır etkı yaratmaycaktır ama amatör branşlar için bir devrimdir

7.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    bu arada spor kuluplerıne gelen vergı desteği aslında gecen gun dedıgım her ne olursa olsun tüm külüplerin amatör branşların desteklemesı gerekır demıştım bu ılaç gıbı gelecektır amatör branşlara

bu bır etkı yaratmaycaktır ama amatör branşlar için bir devrimdir
    "Etkiler" dediğimiz ne etki etti de bu etsin...Ama amatör branşların milyonlarca lira zarar ederek bilançoyu olumsuz etkilediği nazarı dikkate alınırsa orta ve uzun vadede rasyolarda nispeten bir düzelmeye sebeb olabilir diye düşünüyorum. En azından bir kamburdan kurtuluruz. Şayet diğer kulüp hisselerinde olumlu bir etkisi olursa bile; biz de olmaz!! Olmasın da zaten alışkanlıklarımız oluştu zaar

8.  Alıntı Originally Posted by stress Yazıyı Oku
    "Etkiler" dediğimiz ne etki etti de bu etsin...Ama amatör branşların milyonlarca lira zarar ederek bilançoyu olumsuz etkilediği nazarı dikkate alınırsa orta ve uzun vadede rasyolarda nispeten bir düzelmeye sebeb olabilir diye düşünüyorum. En azından bir kamburdan kurtuluruz. Şayet diğer kulüp hisselerinde olumlu bir etkisi olursa bile; biz de olmaz!! Olmasın da zaten alışkanlıklarımız oluştu zaar
    ben tamamen amatör branşlar açısında değerlendirdim bjk hisse açısından demedim(ayrıca teknik oluşumu tamamlamış hisseler bahane aramakta yorulmaz ve bjk teknık olarak muazzam aşamada sen dersin ki transferler ya da maçı kazandı ben derım kı teknık zaten hazırdı bahanesı oldu )
    amatör branşları yük olarak görmek bu takımın kuruluşuna ters düşer jimnastik amaçlı bir araya gelen 22 kişinin spor yapması ile başlayan bir oluşum buralara geldi

Sayfa 172/727 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •