Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
Sn. Cautionary hatırlarsanız geçenlerde prim günü sayısını ve 25 yıl hizmet süresini dolduran , yaş gelinceye kadar prim ödemezse yaş da dolunca maaş kaybı olur mu olmaz mi diye fikir alışverişinde bulunmuştuk.

Siz prim ödemese dahi, yaş sınırı gelince o günkü yıldan güncel değerlerden maaş alacağını belirtmiştiniz.

Bu konuyu bir arkadaşa anlattım. O zaman bizde şirketimize söyliyelim artık beni ssk lı göstermesin , prim ödemesin. Elde edeceği ciddi kazançtan bize yüzde 40 bile verse yeter dedi.(prim gününü dolduran herkesi kast ediyorum ) Kayıtdışı gibi görünüyor ve kabul edilemez tabii ki. Birçok kurumsal firma bunu kabul etmez elbette. Ama bunu düşünecek tonlarca küçük-orta hatta büyük ölçekli firmalar vardır. Çalışanı ile anlaşma yoluna gidecek yani.

Ne dersiniz ?

Not: Siz hizmet yılı olarak 25 yılı doldurdunuz mu ? yaşınızın 40 olduğunu bir yazınızda okumuştum.

teşekkürler
Bakın küçük bir nüans var. Prim gün sayısı dolduktan sonra, çalıştığı günlerin karşılığı olan hak ettiği maaş, her yıl güncellenir dedim. Ama 6000 günü olan adamla, 7000 günü olan adamın hak ettiği maaş aynı değildir tabii ki. Zorunlu gün sayısı dolduktan sonra, maaş artış oranı azalıyor, bir noktadan sonra çok az bir fark geliyor her yıl. Şöyle anlatayım, mesela ben 6000 gün ile maaşı tavandan yatan biri olarak 4000 tl maaş alacakken, 10 bin günü olan da 5000 tl alacak. Zaten ne kadar çalışırsan çalış, istersen 15 bin günün olsun, sgk maaş tavanını geçemiyorsun...o da 5000 tl civarı bir şey sanırım.

Arkadaşınız şark kurnazı sanırım, ona söyleyin böyle yollara tenezzül etmesin