Sayfa 394/949 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 7586 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Sn.kitapci bende o şekil ekran yok malesef

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yani bu takaslara dikkat etmeli her daim. Şunu da unutmayınız bu adamlar en fazla işlem yaptıkları kurumlar belli olduğu için vatandaşın biri onların işlem yaptığı kurumdan işlem yaparsa yani bariz alış veya satış tam tersi aynı miktar işlemi yapıyorlar kimin işlem yaptığı açığa çıkmasın diye. Bunu da ekleyim

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar bende kafamdan bir senaryo oluşturayım...şimdi meçin pazarlamadaki payı %20 ,silverlinede ise %5,6 civarı idi...meç onları rahatsız edince karı artık meçin payının az olduğu silverlineye kaydırmak istediler..adama da yönetimden bir hak vermediler...

bu durumda meçin pazarlamadaki %20 lik payını etkisizleştirmek için ileride bir birleşmeyi deneyebilirler veya karın büyük bir kısmını artık meç in payının az olduğu silverlineye taşımayı düşünürler...

meç de bu durumda tamam madem beni istemiyorsunuz o halde bende artık silverlineden çıkıyorum diyerekten satış kararı vermiş olabilir...tabi bu kararı göstermelik vermiştir çünkü normalde yüklü satışlardan sonra hisseler çok düşerler ama borsadaki silverlineye bakıldığında tersine çıkıyor...bu durumda meç aslında silverlinede daha güçlü olmak için belki de bir kaç ayrı kişi adına hisseyi topluyordur...

şirket yapılanmasını bitirdikten sonra ve artık karları pazarlamadan değil de silverlinede göstermeye başladıkları bir anda meç bir bakmışsınız ortaya çıkmış ve kendi adına hisseleri toplamış vatandaşların tüm hissesini kendi adına geçirdikten sonra belki de (yönetimde söz sahibi olacak şekilde , ki bunun oranını şu anda bilmiyorum)silverlinedeki payını %20-30 lara çıkararak en büyük ortak oluverir...

o zaman da yönetimde ister istemez söz sahibi olacağından, daha önce kendisine yamuk yapan yönetimi hizaya koyup tekmil verdirir...
    Sn.keko
    Madem karı pazarlamadan silverline a kaydıracaklar , MEÇ neden karı büyüyecek olanı elden çıkarmaya karar veriyor ? Bu işte bir terslik yok mu? Bu durumda tek bir ihtimal kalıyor ; o da sağ gösterip sol vurmak. Adam sadece haberle korkuyu köpürüp fiyatı düşürdü, hiç satış yapmadan, satışa başladığından beri ise ilginç bir şekilde fiyat yükseliyor. Üzerinde düşünülmesi gereken bir terslik var ortada.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Milli Piyango idaresinden, Sn. Kazan Kazan sormuş. Demiş ki; Anele'ye bir çekap ve iki çay rica etsem demiş. Ne dersiniz abi.
    CEVAP:
    -Anele firması; Elektrik taahüt firmasıdır. Finansal analiz yaparken bunu göz önünde bulundurmak gerekir. Bilanço kalemlerine bakarken, bunun bir üretim işletmesiyle kıyaslamak yerine, ilgili olduğu sektörün bileşenleri ile karşılaştırmak gerekir. Bu durumu ciddiye almadan, şirket için direkt analiz kısmına geçersek, bilançosunun vazgeçilmez olduğunu ve on numara beş yıldız bir çarpanlara sahip olduğunu rahatlıkla anlayabiliriz. Fakat yaptığımız iş, elma ile armutu toplama işlemine benzer ve yanlış değerlendirme yapmış oluruz. Sonuç olarak; bir üretim işletmesini, başka bir üretim işletmesiyle, bir taahüt firmasını da diğer bir taahüt firmasıyla kıyaslamak gerekir.
    SORU:
    -Pekala, bu hisseyi yani anele'yi, siz almayı düşünür müsünüz abi. Çünkü bilançosu vazgeçilmez diyorsunuz.
    CEVAP:
    -Silver-can olduğu sürece almayı düşünmem.
    SORU:
    -Teşekkür ederiz abi, mesajınız net olarak alınmıştır.
    CEVAP:
    -Hayırlısı bakalım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Arkadaşlar; Diyalog da geçen konuşmalarda yer alan abi vs. gibi sözler, samimiyet ilkesi olarak düşünülmüştür. Kesinlikle kibirlenme veya başka şeyler olarak aklınıza gelmesin lütfen.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6.  Alıntı Originally Posted by .:TÜCCAR:. Yazıyı Oku
    Daha pratik olmalı bence...Herkes bilgisayar uzmanı değil ki......Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar ilk satış yapılacağına dair kap haberi 11,01,2018 tarihinde yapılmış...o tarihten bu güne kadar olan değişimleri verebilir misiniz acaba ??? yani 11,01,2018-27,01,2018 tarih aralıklarını çok merak ediyorum..
    İstediğiniz tarihler arası

8. -Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla sabahları hisseyi önce yukarı çekiyorlar. Öğlenden itibaren ziraat hisseyi baskılamadan satıyor. Toplayan kendisi mi bilmiyorum ama şöyle düşünmek lazım "O kadar lot sizde olsa bu fiyattan satar mıydınız?"
    -Ben şahsen satmazdım.
    -Satışların göstermelik olduğu düşüncesindeyim. Aksini düşünen arkadaşlara da saygı duyarım.

Sayfa 394/949 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •