Sayfa 331/650 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), pay tebliğinde değişikliğe gitti; halka arz olacak şirketlerin aktif toplam ve net satış hasılatı koşullarını karşılaması gerekecek.
    Buna göre, halka arz olacak bir şirketin aktif toplamının 10 milyon Türk Lirasından, net satış hasılatının da 5 milyon Türk Lirasından az olmaması şartı aranacak.
    Yatırım ortaklıkları bu koşulun dışında bırakıldı. Söz konusu şartlar, genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçeli idareler, özelleştirme kapsamındaki ortaklıklar ve kamunun ortaklığının bulunduğu ortaklıklar için de uygulanmayacak.
    Tebliğ, bugün itibariyle yürürlüğe girdi.

2. Paylaşım için teşekkürler sn Kerasus Pascha üstad arz edeceği şirketler bu kıstasları karşılıyor bildiğim kabaca da kendisi son yüklü satışlarını alttan alamadığına kendisi halka arzları karşılamıyor )))Bence olay spk yı geçti!Çoktan olumlu olumsuz cevap gelmeliydi!Cafein için!Benc bu arz iznine de yine müdahale etti şirket!Son daha önce yapılan smartiks paylaşımını tekrar göndermelerinden bunu anlıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by KERASUS PASCHA Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), pay tebliğinde değişikliğe gitti; halka arz olacak şirketlerin aktif toplam ve net satış hasılatı koşullarını karşılaması gerekecek.
    Buna göre, halka arz olacak bir şirketin aktif toplamının 10 milyon Türk Lirasından, net satış hasılatının da 5 milyon Türk Lirasından az olmaması şartı aranacak.
    Yatırım ortaklıkları bu koşulun dışında bırakıldı. Söz konusu şartlar, genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçeli idareler, özelleştirme kapsamındaki ortaklıklar ve kamunun ortaklığının bulunduğu ortaklıklar için de uygulanmayacak.
    Tebliğ, bugün itibariyle yürürlüğe girdi.
    Yani sonuç olarak bizi nasıl etkiliyor? Halka arz yapılamayacak mı?

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Paylaşım için teşekkürler sn Kerasus Pascha üstad arz edeceği şirketler bu kıstasları karşılıyor bildiğim kabaca da kendisi son yüklü satışlarını alttan alamadığına kendisi halka arzları karşılamıyor )))Bence olay spk yı geçti!Çoktan olumlu olumsuz cevap gelmeliydi!Cafein için!Benc bu arz iznine de yine müdahale etti şirket!Son daha önce yapılan smartiks paylaşımını tekrar göndermelerinden bunu anlıyorum
    Teşekkürler sayın mobiussoros.. Ancak "bildiğim kabaca da kendisi son yüklü satışlarını alttan alamadığına kendisi halka arzları karşılamıyor" burayı anlamadım.

5. Üstad bir paylaşım yapmış sn muhabere! Bende yukarıda yazdım hemen sonuca ulaşmak istiyorsunuz birazda araştırma lütfen! yani çoktan olumlu olumsuz onay çıkmalıydı! Daha öncede 2 yıl önce başvuru yaptı yok şurası eksik burası eksik bilinçli olarak arzları erteledi! Yapmayacağını yada geciktirebileceği ihtimalini de üstada izah etmiştim kendimce son olarak 2,55-2,50 bandından finans yatırımdan anelt de sıkıştıklarına 2,600 000 lot mal bastılar.Ha birileri karşıladı bir kısmıda piyasaya gitti! Piyasaya giden kısmını alttan almadan bunlar bir cacık olmaz!

Ytd.Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Üstad bir paylaşım yapmış sn muhabere! Bende yukarıda yazdım hemen sonuca ulaşmak istiyorsunuz birazda araştırma lütfen! yani çoktan olumlu olumsuz onay çıkmalıydı! Daha öncede 2 yıl önce başvuru yaptı yok şurası eksik burası eksik bilinçli olarak arzları erteledi! Yapmayacağını yada geciktirebileceği ihtimalini de üstada izah etmiştim kendimce son olarak 2,55-2,50 bandından finans yatırımdan anelt de sıkıştıklarına 2,600 000 lot mal bastılar.Ha birileri karşıladı bir kısmıda piyasaya gitti! Piyasaya giden kısmını alttan almadan bunlar bir cacık olmaz!

Ytd.Değildir.
    Sayın mobiussoros yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizi yoruyorsa cevap vermezseniz incinmeyiz sıkıntı yok. Ancak yorumlarınız bizimkilerden çok daha teknik ve bilerek yapıyorsunuz. Saygılar.

7. Estağfurullah nedemek keyifle! Saygılar sevgiler.

8. oo skbnk dan sn taysan merhabalar

Sayfa 331/650 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •