Originally Posted by
batık
Yurtiçi Bireysel Yatırımcılar: %5Yurtiçi Kurumsal Yatırımcılar: %10Yurtdışı Kurumsal Yatırımcılar: %85
iyi yanı;
kurumsal oranının hem yüksek hem de yabancıya çok olması..bu fiyatın kolay kolay geri inmeyeceği anlamına gelir....
kötü yanı,net kar çok az...
Dönem Kârı/(Zararı) 453.966
yurtdışına çok satış olacağı için olumlu bakmaya başladım....
Zamanında doco diye bir firma halka arz edilecekti.40 lira olması lazım.dikkatimi çeken husus kurumlara ayrılan oranın yüksek olmasıydı...dedim bu hisse de kurum oranı yüksek ,bu güzel prim yapar dedim..dediğim gibi de oldu..1-2 aya hisse 2 ye katladı...şimdi bir bakayım dedim ,250 lira....sakın yanlış anlaşılmasın..bu da öyle olacak demiyorum..yaşadıklarımı söylüyorum...YTD....

Originally Posted by
Yildirim23612
Tlimanlarında sızın yorumlrınızı hatırlıyorum ve dedıgıınız gıbı oldu Enerjısa ıcın ne dusunursunuz %85 yabancı yatırımcı cok ıyı degılmı alanlar yukselmeden satmaz sankı aldıgo fıyattan asagı satmaz en azından kısa surede
Yukarda kırmızıladığım ifadelere bende katılıyorum. Yabancı payının yüksek olması iyi. Ancak hisseye baskı gelir mi işte bu şu anda cevaplanacak bir husus değil. Gelse gelse %10 luk yerli kurumsaldan gelir diye düşünüyorum. Açıldığında tavan yapar mı bu talebe bağlı kimse bilemez... Belki de istikrarlı bir yukarı trend oluşacak ilk 30 gün bilinmez...
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri