Sayfa 311/1078 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by incememed Yazıyı Oku
    Üstad bugün sitenizdeki grafikleri uzun uzun inceledim. Ellerinize sağlık çok güzel derli toplu bir site olmuş. Bir çırpıda bütün hisselerin grafiklerini inceleme şansım oldu sayenizde. Benim öğrenmek istediğim grafiklerdeki destek ve direnç noktalarını hangi yöntemle belirliyorsunuz?
    onu söylemezler... neden çünkü hergün steye girip bakın diye. :D
    yönetimin yerinde olsam bunları anında şutlarım. hisse net kullanıcısını başka sitelere yönlendirdikleri için
    twitter/borsasihirbazi

2. Siteyi hazırlayan kişi bu bilgiyi paylaşmak istemezse de saygı duyarım. Sonuçta büyük zaman ve emek harcamış olmalı üzerinde. Gerektiğinde sitesine bakıp fikir almaktan da gocunmam.
    Bildiğim kadarıyla bu bir forum sitesi. Amacıda insanların fikir alışverişinde bulunup bilgi paylaşması. Bilginin kaynağı başka bir sitede ise bunun paylaşılmasında da bir mahsur görmüyorum. Eleştiriniz ve üslubunuz biraz sınırı aşmış sanki..

Alıntı Originally Posted by incememed Yazıyı Oku
    Üstad bugün sitenizdeki grafikleri uzun uzun inceledim. Ellerinize sağlık çok güzel derli toplu bir site olmuş. Bir çırpıda bütün hisselerin grafiklerini inceleme şansım oldu sayenizde. Benim öğrenmek istediğim grafiklerdeki destek ve direnç noktalarını hangi yöntemle belirliyorsunuz?
     Alıntı Originally Posted by peneskertli Yazıyı Oku
    onu söylemezler... neden çünkü hergün steye girip bakın diye. :D
    yönetimin yerinde olsam bunları anında şutlarım. hisse net kullanıcısını başka sitelere yönlendirdikleri için
     Alıntı Originally Posted by incememed Yazıyı Oku
    Siteyi hazırlayan kişi bu bilgiyi paylaşmak istemezse de saygı duyarım. Sonuçta büyük zaman ve emek harcamış olmalı üzerinde. Gerektiğinde sitesine bakıp fikir almaktan da gocunmam.
    Bildiğim kadarıyla bu bir forum sitesi. Amacıda insanların fikir alışverişinde bulunup bilgi paylaşması. Bilginin kaynağı başka bir sitede ise bunun paylaşılmasında da bir mahsur görmüyorum. Eleştiriniz ve üslubunuz biraz sınırı aşmış sanki..
    Öncelikle teşekkür etmek istiyorum...

Formülü soran çok arkadaş oluyor. Aslında bu kişileri anlıyorum ama ben Teknik Analiz dersi vermek gibi bir gaye edinmedim. Bunu teklif ettim lâkin bizim insanımız her zaman hazır bilgiyi tercih ettiğinden talep görmedi...

Ben de bilgimi aktarmanın yollarını ararken bu Site olayı buradaki arkadaşların elbirliği ile gerçekleşti. Siteyi adım adım hep birlikte kurduk ve hâlen de kurmaya/geliştirmeye devam ediyoruz. Birkaç yorum yukarısında da göreceğiniz gibi hâlen "daha neler yapabilirizin?" derdindeyiz.

Yani "Site" benim değil buradaki arkadaşların tamamınındır...

Eğer grafikleri inceleme imakânı bulduysanız göreceksiniz ki; kendilerine birçok sıfat yakıştıran ve algoritma yazdıklarını zanneden tipler; benim burada herkese hem de bedavaya sunduğum bu hizmeti çekemiyorlar. Şimdi her zaman dediğimi yine söylüyorum:

- Varsa daha iyi çalışan ve sonuç üreten bir Sisteminiz ben benmikini iptal edebilirim. Gelin sizin Sistemi sizin isminizle paylaşalım.

- Amaç başkalarına yardımcı olmaksa hodri meydan...

- Yok amaç benim sistemin detayları öğrenip; bunu kendlerine mâl edip başkalarına satmaya kalkacaklarsa o zaman işin gerçek yüzü kendisini belli eder.

Ben Sistem 'in detaylarını bu nedenle paylaşmıyorum. Piyasada bu şekilde kendine yer edinmeye çalışan çoook içi boş insan var!!!

Ayrıca birçok Sistem geliştirip bunu paylaşan çok değerli kişiler de var. Herkes bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor.

- Şimdi BOĞA Piyasasında herkes uzaman olmuş durumda. Yakın bir gelecek de işler terse dönünce ortalıkta bu tiplerden eser kalmayacaktır. Biz AYI piyasasında da buradaydık, şimdi de buradayız. Daha sonra da inşaAllah...

Sistem tek bir temele dayanmıyor. Birçok karmaşık hesaplalamanın sonuçcunda sinyalleri üretiyor. Sadece tek bir nedene bakıp karar vermiyor. Geri planda çalışan birçok algoritma var. Sonuçlar ise hiçbir kısıtlama yapılmadan paylaşılıyor.

Para teklif edip satın almak isteyenler olmasına rağmen ben halka açık bir şekilde paylaşmaya devam ediyorum, edeceğim.

Yukarıdaki tiplerin derdi:

- Kendi başarısızlıklarını görüp, başkalarının başarılarını ve bunu sadece halka hizmet adına bedava yapmalarını çekemeyip; içeriği öğrenip bunu başkalarına parayla satmaktır.!!!

Bu nedenle yılların tecrübesinin ürünü olan WM_Sistem 'in içeriğini hiç kimseyle paylaşmıyorum. Kimseyi zorlamıyorum. Fayda gören buyursun gelsin bize katılsın; zarar gören açıklasın ben de bu işi bırakayım. Kimseye zarar vermek istemem.

İnşaAllah çok yakın bir gelecekde bu tipler için daha çıldırtıcı Sistemler paylaşacağım. Bakalım o zaman neler yapacaklar.

Bu işten bir gelir elde etmek istiyor olsam en azından Siteye reklam alırım. Bir tek reklam gören oldu mu? Sitenin tüm maddi ve manevi yükünü tek başıma karşılarken kimseden karşılık bekledim mi? Severek hepsini yaptım ve yapacağım...

Başkalarının yaptığı gibi "Şu hisse! bu hisse!" diye yönlendirme yaptım mı? Bilâkis tüm hisseler için grafik ve sonuç paylaşıyorum.

Fakat öyle anlaşılıyor ki; ben doğru yolda ilerliyorum ve imkanlar ölçüsünde "Tarama ve İnceleme" sonuçlarına göre en azından haftalık bir liste paylaşmam gerekecek ki; böylesi tipler tamamen boşa düşsün, çıldırsın...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Herşeyi benden beklemeyin, biraz da siz çalışın diyeceğiniz aklımdan
    geçmemişti. Hazırlıksız yakalandığım için elim-ayağım birbirine dolaştı.

Bizim insanımız herşeye günlük bakar. Dolayısıyla mevcut tabloyu
    aynen korumakta fayda var.

Belki günlük tabloyla yetinmek istemeyen değişik periyotlarda hissenin
    yönünü merak eden olur diye böyle bir öneride bulunmak istedim.

Grafikler gün sonu verilerine göre güncellendiği için saatlik sinyallerin
    bir önemi olmayacak. Ancak tabloya bakan önceki günün kapanışına
    göre fiyatların nasıl bir seyir izlediğini görebilir.

Tablonun adı Teknik Özet olacağından burada fazla teferruata gerek
    yok diye düşünüyorum. Fakat düşüncemizi açıktan dillendirdiğimiz için
    sonradan haftalık desteği, aylık kösteği neresidir diye soranlar olacaktır.

Aklımdakileri aşağıdaki tabloya döktüm. İnşallah beğenirsiniz.

Hayırlı Günler diliyorum...

Üstadın yardımları ile ve yol göstericiliği ile çalışmalara devam ediyorum. Bu bağlamda ilk çalışmayı tamamladım ve sizlerle paylaşmak istedim:

- Tüm dönemleri aynı grafik üzerinde göstermeyi başardım...

- Bu grafikte hem Günlük, hem Haftalık ve hem de Aylık grafkler alt alta diziliyor. Tek tek ilgili grafiği açmaya gerek kalmıyor. Şimdi bunu tablosal olarak listeye aktarmak ve Siteye ekleme işi kaldı.

Biraz yavaş ilerliyorum ama malum şartlar ancak bu karsınına elveriyor...

Görüş ve düşüncelerinizi eksik etmeyin...

sir Guest
    Emekleriniz için teşekkürler sayın T/A . yolunuz açık olsun.

Alıntı Originally Posted by sir Yazıyı Oku
    Emekleriniz için teşekkürler sayın T/A . yolunuz açık olsun.
    Eksik olmayın... Teşekkürler...

7. Rahatsızlığım nedeni ile 8 / 10gündür siteye girmedim henüz g,remediğim yerden itibaren okuma fırsatım olmadı.Ancak bir değişiklik olduğu fark edilmekte elinize ve emeğinize sağlık.

Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Rahatsızlığım nedeni ile 8 / 10gündür siteye girmedim henüz g,remediğim yerden itibaren okuma fırsatım olmadı.Ancak bir değişiklik olduğu fark edilmekte elinize ve emeğinize sağlık.
    Geçmiş olsun inşaAllah... Allah acil şifalar versin...

Sitemiz Don Kişot Üstadın destekleriyle her geçen gün hem içerik hem de işlevsellik bakımından terakkî ediyor...

Sayfaların yeri ve şekli değiştiği için benim imzamın altındaki linklerden doğrudan yeni sayfalara ulaşabilirsiniz. Her girdiğiniz sayfayı da CTRL ile yenileyiniz ki güncel hâli aktif olsun...

Sayfa 311/1078 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •