Originally Posted by mustafacengiz Bende yeni katıldım ama yanlış mı yaptım bilmiyorum. Buraya yazdım ama doğru galiba🤔 Originally Posted by CÜNEYT YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi tıkla bu yazıyı gerisi kolay haydi dene yardımcı olalım. bu hafta bari seni kazanalım. Originally Posted by CÜNEYT oldu işte bravo hızını alamadın 2 kere yazdın yazdıklarını ve rakiplerının seçtği hisseleri burada toplu olarak görebilirsin. tıkla burayı : İZLEME >>> TAKİP LİNKi gayet kolay 2 adımda kayıt bir adımda topiğe yazmak
bir halt olacağı yok.
Merko 50% Yayla 30% Finbn 20%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by kar Katilimi artirmanin baska yollarini bulalim. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. güneysuya teklif ettim 1. ye tam 2. ye yarım 3. ye çeyrek simit
merko50metur30sanfm20
Originally Posted by ayhan53 güneysuya teklif ettim 1. ye tam 2. ye yarım 3. ye çeyrek simit Başgan bizi tatile götür
Originally Posted by CÜNEYT Başgan bizi tatile götür güneysuya onuda teklif ettim yaza bizi güneysu 10 ar günlüğüne tatile yllayacak suriyeye
Originally Posted by mustafacengiz Teşekkürler hocam iki kere yaptım olmadı diye kusura bakmayın yeniyim anlaştık demi her hafta böyle teşekkürler bol şanslar.........
Originally Posted by ayhan53 güneysuya onuda teklif ettim yaza bizi güneysu 10 ar günlüğüne tatile yllayacak suriyeye yok başganım o tatilleri bilirim gidip de dönmemek var. nereye gönderecek merak ettim şimdi
Forum Rules
Yer İmleri