Jackieâ€
@JackieTheTrader
$USDTRY 'wave iv' continues (3 lines). I think it becomes a flat correction which ends 3.65-3.70. Then I expect 'wave v' lower to 3.56-3.59
Jackieâ€
@JackieTheTrader
$USDTRY 'wave iv' continues (3 lines). I think it becomes a flat correction which ends 3.65-3.70. Then I expect 'wave v' lower to 3.56-3.59
Benimde hissiyatım uzun vadede Dolar trendinin daha yeni yeni başladığı yönünde..inişler çıkışlar normaldir..
Trump işsizliğin sebebinin dış ticaret açığından kaynaklandığı tezinden vazgeçmezse tabii..
Bak bizim ki enflasyonun sebebinin faizden kaynakladığı tezinden vaz geçiyor mu hiç?..vazgeçmiyor..
Dolar endeksi 100'ün altına... 99,78..
Altın ons a240 doların üstünde..
BİST, çabalama kaptan ben bu şartlarda gidemem demekte...
3,59 maliyetle satın alabilirsm % 17 ilave yapacağım..
4 yıldır fiyatlanan bir durum var. ons parite ye dahi baktığımda bu durumun doyuma ulaştığını görüyorum ki gop paraları artık fedi umursamıyor bile !
fed parasal gevşeme faiz arttırımı sırası geldiğinde bilanço küçülme dahi yaptığında tek amacı hisse senedi piyasasını bozmamak olduğu görülüyor.
fed kendi elleriyle saadet zinciri yarattı bunu bozması artık çok zor hele ki dünya ekonomisinin bu kadar kötü olduğu ortamda.
real ruble zar gibi bizim torbadakiler 2016 basından beri çok ciddi değer kazandılar grafiklere bakarsak.
yanı kısacası fed unsuru artık doyuma ulaştı bana göre bir ömür boyu da sürmez zaten. ons düşmüyor parite düşmüyor ne olursa olsun
Tl nin durumu özel siyası toplumsal riskler çok fazla nisandan sonra çok ciddi değer de kaybedebilir kısa vadeli ciddi değer de kazanabilir. ama uzun vade de negatif ayrışması bitmez tl nin.
bence fed kelimesini çıkarın heryerden.
fed olmasa tl su anda 4,80 lerde olurdu. fed sanılanın aksine goplara destek atıyor sürekli !
Gündüz MB sıkıştırıyor don lastiğini...
Akşama doğru, eski lastik gevşiyor ve eski haline dönüyor...
3,59 dan maliyetlenelim dedik...
Duydu galiba...
Dönüverdi.
Uçkur falan bir halta yaramaz...
Yer İmleri