Sayfa 407/948 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Arkadaşlar takip ettiğim haber sitelerinden bir tanesinde suriyede tsk ve öso ya suriye ve iran güçlerince müdahele edildiği ve çatıştıkları haberleri var...tsk ve öso güçleri halepe girmek istemişler bu istekleri süriye uçakları ve güçlerince güzergahları bombalanarak önlenmek istenmiş...tsk ve öso bu isteklerinde ısrar ederlerse suriyede işler karışır...

silverline endeksten fazla etkileneceğini sanmıyorum ( dün %1 e varan endeks düşüşlerine rağmen artıdaydı ) ama diğer endeks hisselerinde pozisyonu olan arkadaşların biraz dikkatli olmasında fayda var....

bu arada söylediğim haber genelikle türk haber sitelerine çok sonra yansır..malum boyalı ve güdümlü bir basınımız var...önümüzdeki saatlerde veya günlerde buna ilişkin yavaş yavaş haber parçacıkları düşmeye başlar...

ALLAH sonumuzu hayretsin diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Konunun çıkış noktası sn Izci'nin hissenin dipte olduğunu ifade etmesiydi. Ucuz olmakla dipte olmanın farkını kabul edelim ve bu konuyu gereksiz yere uzatmayalım. Temelde düşüncelerin benzer olduğunu, ancak, farklılaşmanın dip ve ucuz karmaşasından kaynaklandığını düşünüyorum.
    Eyvallah sn.Gogos. Aynı şeyi farklı ifade ediyoruz dediğiniz gibi.
    Yoksa, Silvr'ı beğenmesek topiğinde niye yazalım değil mi?
    Şu an elimde yok, uygun fiyatlı mallarımı satmıştım, henüz daha alamadım ancak ilk düzeltme, yalpalamada aranızdayım inşallah.
    Tabi o bizi daha önce düzeltmez ise.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

3.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Konunun çıkış noktası sn Izci'nin hissenin dipte olduğunu ifade etmesiydi. Ucuz olmakla dipte olmanın farkını kabul edelim ve bu konuyu gereksiz yere uzatmayalım. Temelde düşüncelerin benzer olduğunu, ancak, farklılaşmanın dip ve ucuz karmaşasından kaynaklandığını düşünüyorum.
    ben bu tür sorunları şöyle çözüyorum...bu günkü fiyatlara göre zirvelerine yakın olabilir ,ama gelecekteki fiyatlarına göre ise diplerdedir...

temel rasyolarına göre bana göre de diplerdedir ama son gördüğü 2,74 zirvesine göre ise zirvelerine yakındır diyebiliriz...son bir yılda iki kat çıkmış olabilir ama temeline göre hareket eden hisselerde 5 kat 10 kat çıkmak çok normal...örnek : krontun 1 lerden 20 lere çıkması, alkanın 1,5 lardan 6,30 ları görmesi , sasa 1 lerden 13 leri görmesi , banvit 2 lerden 28 leri görmesi , yakın zamanda aklıma gelenler bunlar..

çok eskilerden aklımda kalanlardan ise gübrefabrikarlarının 2007 yıllarında 2 lerden 50 leri görmesi....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Daha önce paylaştığımız yükselen üçgen formasyonu geçerliliğini korumakta. 2,54 de fibo direnci var. Geçilmesi durumunda en kısada sırasıyla 2,63 ve 2,74 seviyeleri hedef olabilir der grafiği..!

2,24 stop-loss ve 3,05 formasyon hedefi ile kısa vade için takip edilebilir.

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla;

https://invst.ly/6h673

5. Stress boşalmaya başladı

6. Dikkat edin dışardan küçük yatırımcı tahtaya atlamaya başladı.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 407/948 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •