Originally Posted by MedwiG Bugün kendime izin verdim, arkadaslarla su kenarında erkenden başladık.. afiyet olsun Oh oh afiyet şeker olsun, saat 9 gibim çökerim ben de aranıza.
Originally Posted by DeliKAN Afiyet ossun, afiyet... Tamam siz ayarlarla oynamadan için.. Sizin rakılar tam ayarında olmuş.. Ayarı tam tam buyuruuun Originally Posted by reha kaya Oh oh afiyet şeker olsun, saat 9 gibim çökerim ben de aranıza. Tesekkurler sağolun Bugün müthiş hava var şuan 20 derece burada şu kenarı kafamizi dağıtım dedik.. Yolunuz Eskişehir'e düşerse basimla beraber bir haber edin yeter Akşamı beklemeden şimdiden sizede afiyet olsun
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by MedwiG Ayarı tam tam buyuruuun Sistem sorunu sebebiyle katılamıyorum.. Afiyet ossun..
Originally Posted by MedwiG Ayarı tam tam buyuruuun Tesekkurler sağolun Bugün müthiş hava var şuan 20 derece burada şu kenarı kafamizi dağıtım dedik.. Yolunuz Eskişehir'e düşerse basimla beraber bir haber edin yeter Akşamı beklemeden şimdiden sizede afiyet olsun Bi bakarsın herkesin yolu Eskişehir'e düşebilir. Afiyet olsun Sofra.
Forum Rules
Yer İmleri