Sayfa 70/1081 İlkİlk ... 20606869707172801201705701070 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Ccola iyi para birakti bana.Dun bosalttim.Laguna arkadas dogru teknik Bilgi vermis
    Bana bakmayin.Tatmin oldugum yerde hisseyi birakan tiplerdenim.Para cebe yakisir
    EUHOL takibe aldim.Spegi kasiniyor sanki
    YTD
    Kimsenin hikayesine beklentisine bakmıycaksın aslında.
    Dün portfoyde 6 bin kar vardı. 17.4 adelleri satmadık. 3.10 pkartları satmadık. neymiş gitmemişlermişde daha yukseleceklermişde de de de .....

Satacaksın karı koyacaksın cebe. Bak bu gun tekrar al istediğin yewrden. Bi türlü şu disiplini edinemedik

2. Bugünkü aldıklarınızı stopladinizmi hocam

3. Talking

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Kimsenin hikayesine beklentisine bakmıycaksın aslında.
    Dün portfoyde 6 bin kar vardı. 17.4 adelleri satmadık. 3.10 pkartları satmadık. neymiş gitmemişlermişde daha yukseleceklermişde de de de .....

Satacaksın karı koyacaksın cebe. Bak bu gun tekrar al istediğin yewrden. Bi türlü şu disiplini edinemedik
    Hislerini duygularını bir kenara bırakıp robotik olamıyorsunuz
    Hepimiz daha çok istiyoruz sonra seans içi düşünce bu sefer ah vah lar başlıyor
    Oysa belki satsak %10 karla verecez ama yok duserken belki %2-3 e razı geliyoruz o zamanda korku hakim oluyor
    Yani hepimiz oyleyiz en azından ben

Doco Glb Sacro hoca az bisey almisti. 300 uzeri gider bu kagit ! YTD Alintidir
    2023 sonu Bist 8000?

5. Aman sakro hocam gözümüz kulağımız sizde. İlk defa sayenizde inşallah para kazanacağız. Lütfen Yunsadan çıktığınızda veya işler değiştiğinde bizi uyarin. Hocam Yunsa için hayatımın kağıdı diyorsunuz. Siz böyle soyluyorsaniz bu kağıt çok farklı yerlere gitmeli. Sizi 2 yıldır çok yakından takip ediyorum. Siz bu ifadeyi normal bir hisse için söylemezseniz. Yüzde 70 nakit deyince inanın korktum hocam.

6.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    endeksin zirvesinde her türlü oyun normaldir.
    en güzeli çok fazla hareket etmemek.
    endeksin 70 binden gelen yükselişinden güzel para kazanmış biri buralarda ufak risk alıp tradeler yapabilir.
    yükselişten para kazanamayanlar oldukları hisselerde mecbur beklemek zorundalar.
    şimdi bir sene boyunca emlak konutta bekleyip zarar eden birisinin thy ye geçmesi ne kadar normal olabilir
    Zirveye daha var dostum
    3 ay önce burada usd bazlı grafik atmıştım
    Saklayan varsa ki kesin yoktur
    Paylaşırsa iyi olur

7. Sacro hocam ve diğer arkadaşlar; karelde 4 çeyrek bilanço geldiğinde hissede hemen satış gelirmi sizce yoksa iyi bilançoyla yükseliş devammı eder nedersiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

Kagidin adi Karel.........
    [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Akıl,adama sermayedir.

Sayfa 70/1081 İlkİlk ... 20606869707172801201705701070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •