Sayfa 354/690 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

SM-C7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Bu şekil devam. Göstere göstere talep toplaya toplaya dikkat çeke çeke, doldur boşalt yapa yapa gidecek CENGO,,, Alım satım fırsatı veriyor. Bir bildiği var. 27/02/2018 e zaman var. Çayın suyunu koymuş anlaşılan bizim ki..

temelini çok bilmiyorum ama nominal değer üzerine atarsa en azından dikkat çekecektir

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    tavan tavan değilde %5-%10 gibi bazen de azar azar gitse örneğin eylül ayında yeşil yatırım holding almıştım 5.86 dan beklesem param 5 katlamıştı

YEŞİLi gördükçe moralim bozuluyor..bizimki yerinde sayıyor..geçen yıl 1 şubat fiyat 0,95.. bugün 29,26.. 30 kat .. bu kadarın da gözümüz de yok..maliyeti alsam öpüp başıma koycam
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Bu gibi tahtalarda teknik olur mu olmaz mı ? Bilinmez ama bu kez 0.88 den 0.
    73 açtığı gün oluşan gap alınır mi umarım alir dediğim gibi 1.00 tl üstü olursa dikkat çeker yakışıklı olur cci yön indikatörü her tahtada bakılır 0.73 olduğu gun 600 idi yani cok yüksek ayrica rsi 90 idi o da tehlikeli ama dün ve bugün bunlar soğumuştu 1 tl psikolojik fiyat

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

6. ESEM'de uzun yılların ardından hisse bence operasyona hazırlanıyor. Takas dökümlerini ne kadar dikkatli incelesem de uzun zamandır çok güzel bir sistem ile lotları çeviriyorlar. Kısaca kurgu hazırlanmış gibi geliyor bana. Bunu haber ile mi yaparlar, başka bir şey ile mi yaparlar bilmiyorum. Sadece bu hazırlıkların buradan aşağıya çakmak için değil de yukarı çakmak için yaptıklarını çıkartabilirm. Fakat her zaman dediğim gibi bu hisse tuzaklar ile dolu. Bir anda filmin sonu gelip kapıya kilit de vurabilirler. Belki bir çok eski arkadaş dahil hepimiz bir yerlerden çıkıp gideceğiz sonra arkasından bakacağız. Ben bakmaya razıyım..ÇOK ÇOK DİKKATLİ OLUNMASIN DA FAYDA VAR..

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    YEŞİLi gördükçe moralim bozuluyor..bizimki yerinde sayıyor..geçen yıl 1 şubat fiyat 0,95.. bugün 29,26.. 30 kat .. bu kadarın da gözümüz de yok..maliyeti alsam öpüp başıma koycam
    geçen yıl mart ayı idi galiba..1.85 den aldım..birkaç gün sonra 2.15 gibi satmıştım...üff kara bak...beklenecek hissede beklemeyiz. beklenmeyecekte 7 yıl bekleriz...Ha beklediğimize değse bariiii.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Denizde bir hareketlilik var... KY dir diye düşünmüştüm ama fazla dalgalanıyor..Oyuna dahil mi oldu acaba ??? Çay diye diye soğuk su içirmesin bize
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Sayfa 354/690 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •