Sayfa 352/761 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Aayın acemşah derimod 2017 6 ve 9. Ay bilançolarında aceba neden zarar yazmış?

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mali tablolardan bakıp gorebılırsınız.

2. uşaklımısınız

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    HİSSE YÜKSELİRKEN HERŞEY TOZ PEMBE .ky NİN ÇOK DİKKATLİ OLMASI LAZIM.
    BU YÜKSELİŞİN ARKASINDA BİR HABERMİ VAR
    KLASİK SPEC HAREKETİMİ.
    SAKIN BANA KIZMAYIN.YILLARCA DERİMODDA OYNADIM.SEANS SALONLARINDA BENİ DERİMODCU OLARAK BİLİRLERDİ.ELEKTRONİK ORTAMDA YOKTU.TAHTALARA YAZILIRDI EMİRLER.
    BİR DEFASINDA HİSSE BEDELLİ BÖLÜNDÜ TEMETTÜ ÜZERİNDE.ESKİ VE YENİ DİYE İKİ SENET VAR .30 KURUŞ TEMETTÜ VERECEK ESKİSI 6,5 KÜSUR YENİSİ 4.2 LİRA.ÇOK TUHAF .GİTTİM YENİ ALDIM.ARACI KURUMUMLARI ARADIM BU TUHAFLIK NEDEN.YOKSA BİLMEDİĞİM DURUMMU VAR.BİR GÜN SONRA TEMETTÜ DAĞİTILIP HİSSELER BİRLEŞECEK.KİMSE CEVAP VEREMİYOR.TÜM PORTFÖY YENİDE.ARACI KURUMDALKİ ARKADAŞLARI UYARIYORUM ALIN DİYE.HEPSİ BAKIYOR.BİRGÜN SONRA HİSSELER BİRLEŞTİ FİYAT 6,2 %50 DEN FAZLA KAR.SPEC GÖTÜRDÜ 7 .0 LERE.YIL 1998 .SONRASI MALUM ÇAKTILAR.DERİMODU OLANLAR ÇOK DİKKAT ETSİN .NEREYE GİDECEĞİ BELLİ OLMAYAN BİR HİSSEDİR.BİLANÇO ÖNCESİ BU HAREKET! ZARAR BİLE AÇIKLAYABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.açıklarsa ne olur valla yukarı götürürlerse hiç şaşırmam.Derimod bu sağı solu hiç belli olmaz.Yıllardır elinde tutan varsa bilir.AL SAT YAPMAMIŞSANIZ HEP ZARARDASINIZ DEMEKTİR.ZAİM BEYDEN KURUŞ KAPMAK ÇOOOK ZOR.19993-2006 ARASI BIKMADAN AL SAT YAPTIĞIM HİSSEDİR.BANA HİÇ ZARAR ETTİRMEDİ.UMARIM HEPİNİZ KAZANIRSINIZ.
    sn kubilayn

yazılarınızı hatırlıyorum.. en eski oyuncusunuz.. tecrübelerinizi paylaşmanıza çok sevindim... şimdi şirket zor durumda zarar edebilir edebilir demişsiniz.. bencede eedebilir.. şuan zaim in bedelli yapmasnı bekliyoruz.. ve böyle olursa halka açıklık oran %33 lerden %10 ların altına düşecek borsadaki pay iyice azalacak... tahminim sadece kendisinin para koyacağı.. sn acemşah belirtti.. yalısını bile satıyor.. arsalarını sattığınıda duymuştuk bunu öğrenenlerin hissesine girdiğini düşünüyoruz.. ve bedelliden sonra da spk nın birleşme için itiraz edemeyeceğini düşünüyoruz... sonrasıda tahminimiz ortak arama olacaktır...

4. garantiden biri portföy boşalttı 15 bin kadar.. arkadaki 1.500 ile a1 capi.. en büyük alıcı 6 bin ile iş..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    sn kubilayn

yazılarınızı hatırlıyorum.. en eski oyuncusunuz.. tecrübelerinizi paylaşmanıza çok sevindim... şimdi şirket zor durumda zarar edebilir edebilir demişsiniz.. bencede eedebilir.. şuan zaim in bedelli yapmasnı bekliyoruz.. ve böyle olursa halka açıklık oran %33 lerden %10 ların altına düşecek borsadaki pay iyice azalacak... tahminim sadece kendisinin para koyacağı.. sn acemşah belirtti.. yalısını bile satıyor.. arsalarını sattığınıda duymuştuk bunu öğrenenlerin hissesine girdiğini düşünüyoruz.. ve bedelliden sonra da spk nın birleşme için itiraz edemeyeceğini düşünüyoruz... sonrasıda tahminimiz ortak arama olacaktır...
    tahsisli bedelli demek istiyorsunuz sanırım
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

6.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    tahsisli bedelli demek istiyorsunuz sanırım
    tahminim öyle olması.. sn ümit.. sermeye tavan arttırımı dışında gerçek bir haber yok şuan... şirketin mali durumu kötü olduğu için patron adım atmalı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    tahminim öyle olması.. sn ümit.. sermeye tavan arttırımı dışında gerçek bir haber yok sn ümit... şirketin mali durumu kötü olduğu için patron adım atmalı...
    tahsislilerde şirket ağırlıklı ortalama fiyatı belirlenip yapılıyor, ..bu durumda fiyat artışı patronun isteyeceği bir sey olmaz.. örneğin kerevitaşta murat ülker 50 tl lerden tahsisli yaptı.. oralarda baskı kurdu.. sonrrası malum
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Sayfa 352/761 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •