Sayfa 337/637 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. Sn haykiris elinize saglik. Sn hendeseci saniyorum ki her donem endeks veya borsa piyasasinda dusus bekleyenler ve bu dususun aksine yukselis bekleyenler oluyordur. Yalnizca donem donem oransal olarak gorusler degisim gosteriyordur. Ben saniyorum ki herkesin bu kadar defansif oldugu bir cok kisinin "endeksin olasi duzeltmesi" seklinde buyuk bir dusus bekledigi donemde endeks bize hala rekor seviyelerinden cikis firsati tanimaz. Aksine atiyorum 120 den 140-150 ye endeks gelirse yok yaa bu endeks dusmeyecek gidiyor 200 olur 250 olur dusuncesi basladiginda cikmak veya korkmak gerekir. Yalnizca benim tahminimin bu yonde oldugunu belirtmek istedim. Ayrica her aylik duzenli alim yapip uzun vade yatirimci olmayi dusunuyorsaniz bence ilk adimi atmak onemli. Hepimizin icinde en iyi yerden alip en iyi yerden satma gudusu var ancak bu mumkun degil. Iyi geceler herkese

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Endekse değil şirketinize ortaksınız. Endeksle neden işinizin olmadığını çözdüğünüz gün soru sormayacaksınız, tavsiye veren olacaksınız.

* trade tavsiyesi değil tabiki, yatırım tavsiyesi.

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Endekse değil şirketinize ortaksınız. Endeksle neden işinizin olmadığını çözdüğünüz gün soru sormayacaksınız, tavsiye veren olacaksınız.

* trade tavsiyesi değil tabiki, yatırım tavsiyesi.

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Size katılıyorum. Eğer şirket iyiyse herkes korktuğunda cesur olmak gerekiyor. Zira rüzgar ağacı eğsede yıkmadığı sürece ağaç tekrar eski halini alıyor. O yüzden temettü odaklı ilerlemeyi doğru buluyorum. Alternatif getiriler yükseldiğinde mutlaka borsa yerine alternatifleri seçen olacaktır. Ancak şirket gelir üretip paylaştıkça fiyat kazanç oranı düşsede elimize geçen gelirde büyük bir değişiklik olmayacaktır.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

4. Sayın ctugrul, Sayın Dudu, Sayın Cautionary, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. hepsini değerlendireceğim.

Özellikle ev satın alma konusu ilk işin olacak. Ancak gereken peşinatı da bir an önce tamamlamam gerekiyor.

Tmpol konusunda biraz cesur davranıp bugün vedalaşacağım. Ve BES'e ayırdığım miktarı da artıracağım.

Tmpolden gelen miktarı da bir süre vadeli hesapta tutup piyasaları izleyeceğim. Bist30 hisselerini ve TRKCM, TSKB, SODA hisselerini takip edeceğim. Şimdiden sepetin temellerini atmak lazım. Ayrıca cepte bir de egeen var.

Teşekkür ederim.

Saygılar

5. Burada ev almayan bir tek ben varım sanırım.

%100 hisse senedindeyim. Gerçi bunu kimseye tavsiye etmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Burada ev almayan bir tek ben varım sanırım.

%100 hisse senedindeyim. Gerçi bunu kimseye tavsiye etmiyorum.
    Ben de evimi alırken tamamını peşin alabilecekken, küçük bir miktarını peşin verip geri kalanını konut kredisi kullandım. Paramla da hisse senedi yatırımı yapıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Ben de evimi alırken tamamını peşin alabilecekken, küçük bir miktarını peşin verip geri kalanını konut kredisi kullandım. Paramla da hisse senedi yatırımı yapıyorum.
    en mantıklısı bu herhalde.
    10 yıl vadeli konut kredisini mantıklı bulmuyorum ama bilmem yanılıyor muyum ? sizlerin fikirleri nedir acaba.

8. Günün birinde temettü ile ev alabilecek duruma gelirsem sanırım ancak o zaman ev alabilirim ben.

Sayfa 337/637 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •