Sayfa 347/872 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. banvit bilonco aciklandiktan sonra degil aciklanmadn 15 20 gun once harekete baslar.hatta ekasimda bilonco aciklandiktan sonraki gun hisse en fazla 28.60 i goruup o gunu 25 lerde kapatmis ve sonraki gunlerder 19 20 arasi gormustur.hissede 15 gun duran aradasimiz emek verdim filan demissin tesekkur ederiz burda epeyce yazdin lakin 15 gun boyunca gerelden bahsettin.birincisi burasi gerel sayfasi degil ikincisi hisseni sattiysan durma bu topikte.. üçuncüsu sattiysan yarin sabah alabilrsin daha ucuza..4 su aldiklarini sattiklarini burda soyleme artik

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Keko kardeş yine bekleriz. Ben seni sasa da gördüm sasayı da haddinden fazla övdün sen överken 5-6 liralarda sürünen sasa 1 ayda 12-13 lira oldu [emoji23][emoji23] ben de senin mal pazarlamaya çalıştığını düşünmüştüm o zaman ama artık iyi niyetli olduğundan şüphem yok. Umarım hepimiz kazanırız. Senin banviti satmış olman sasaya bakarak bir yükseliş habercisi de olabilir [emoji4][emoji106]

Hakkımızda hayırlısı artık..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Teşekürler dostum...sasada bu güne kadar ancak %25 civarı kazanabildim...oysa o hisseyi ilk alışım 4 tl civarı idi...ne yazık ki o hissede de ne zaman ki satış yaptım bir süre sonra hisse çıktı...en son 6,50 lerden sattım aradan bir hafta geçmedi şirketin hisse geri alım haberi düştü ve hisse çok agresif bir şekilde 13 lere çıktı...umarım banvit çıkar...ben kazanmazsam da sizin kazanması bana sevinç verir...

daha önce de söyledim bu güne kadar mal pazarlama derdim olmadı...kaliteli hisseleri tek başıma yiyemem...benim bildiklerimi başka ky dostlarım da bilsin ki hiç olmazsa onlar kazansın...topik hayatım boyunca çok dua aldım..bu dualar sayesinde de şu anda ALLAH ıma şükürler olsun ki sermayem iyi durumdadır...bende kazanıyorum dostlarım da kazanıyor...benciliği sevmiyorum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by halil0983 Yazıyı Oku
    banvit bilonco aciklandiktan sonra degil aciklanmadn 15 20 gun once harekete baslar.hatta ekasimda bilonco aciklandiktan sonraki gun hisse en fazla 28.60 i goruup o gunu 25 lerde kapatmis ve sonraki gunlerder 19 20 arasi gormustur.hissede 15 gun duran aradasimiz emek verdim filan demissin tesekkur ederiz burda epeyce yazdin lakin 15 gun boyunca gerelden bahsettin.birincisi burasi gerel sayfasi degil ikincisi hisseni sattiysan durma bu topikte.. üçuncüsu sattiysan yarin sabah alabilrsin daha ucuza..4 su aldiklarini sattiklarini burda soyleme artik

gerelden son bir kaç gündür söz ediyorum dostum...oda arkadaşların sorması üzerine bir kere yorum yapınca devamını getirdik...aynı miktarda banvit alabilsem neden tekrardan almayayım ki ?? şu aldıklarımızı ,sattıklarımızı söylemezsek birbirimizden hiç haberimiz olmaz...borsadaki tüm hisselerden aynı anda haberimizin olması mümkün değil...değer verdiklerimizin söylemesi ile bazı hisseleri takip ediyoruz...benim de faydam oluyorsa ne mutlu bana...

burada yazma demişsin dostum...bu topikte emeği geçen birisi bunu yazsa seve seve yazmazdım ama kusura bakma ben seni tanımıyorum...bu topikte paylaşımlarını da hatırlamıyorum...ha burada diğer emeği geçen arkadaşlar yazma derse buna saygı duyar ,tekrar alıncaya kadar yazmazdım....bu gün öyle bir yazıyı gözlemleyeceğim...öyle düşünen bir dostum çıkarsa kenara çekilmesini de bilirim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gerelden son bir kaç gündür söz ediyorum dostum...oda arkadaşların sorması üzerine bir kere yorum yapınca devamını getirdik...aynı miktarda banvit alabilsem neden tekrardan almayayım ki ?? şu aldıklarımızı ,sattıklarımızı söylemezsek birbirimizden hiç haberimiz olmaz...borsadaki tüm hisselerden aynı anda haberimizin olması mümkün değil...değer verdiklerimizin söylemesi ile bazı hisseleri takip ediyoruz...benim de faydam oluyorsa ne mutlu bana...

burada yazma demişsin dostum...bu topikte emeği geçen birisi bunu yazsa seve seve yazmazdım ama kusura bakma ben seni tanımıyorum...bu topikte paylaşımlarını da hatırlamıyorum...ha burada diğer emeği geçen arkadaşlar yazma derse buna saygı duyar ,tekrar alıncaya kadar yazmazdım....bu gün öyle bir yazıyı gözlemleyeceğim...öyle düşünen bir dostum çıkarsa kenara çekilmesini de bilirim...
    hissen yoksa yazma dedim.hissen varsa yaz tabiki.seninki dengesizlikten baska bir seu degil ..1 gin once soyle boyle yazilar yaz ertesi gununsattim de.nasil is bu?ben 12 yildir borsada yatirim yaparom gerekli godugumde ogrenmek icin sorarim.gerekli gordugumde lafimi esirgemem.burayi yillardir okurum ama kaydim yenidir.ben teknik filan bilmem bunu da saklamam.ama seninde yazdiklarin bilinen ayni seyler .15 gun yazmayla hisseyi ve kendini ön plana cikarmaya calistin ..senin silverindan bana ne.silveri gitmissin tepeden almissin sonra zarar ettim dersin...

5.  Alıntı Originally Posted by halil0983 Yazıyı Oku
    hissen yoksa yazma dedim.hissen varsa yaz tabiki.seninki dengesizlikten baska bir seu degil ..1 gin once soyle boyle yazilar yaz ertesi gununsattim de.nasil is bu?ben 12 yildir borsada yatirim yaparom gerekli godugumde ogrenmek icin sorarim.gerekli gordugumde lafimi esirgemem.burayi yillardir okurum ama kaydim yenidir.ben teknik filan bilmem bunu da saklamam.ama seninde yazdiklarin bilinen ayni seyler .15 gun yazmayla hisseyi ve kendini ön plana cikarmaya calistin ..senin silverindan bana ne.silveri gitmissin tepeden almissin sonra zarar ettim dersin...

yeni üye olmuşsun ve ilk yazdığın yorum da burada yazma olmuş...kusura bakma seni dikkate alamam...ben asıl bu topikte yoldaş olduğumuz diğer arkadaşların fikrine önem veriyorum...

6. Ayın 13 ünde Aralık ayı istatikleri yayınlanacak.

7. Vergi dairesi rakamları 15 şubata kadar mı gelecekti?

Az kaldı.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by halil0983 Yazıyı Oku
    banvit bilonco aciklandiktan sonra degil aciklanmadn 15 20 gun once harekete baslar.hatta ekasimda bilonco aciklandiktan sonraki gun hisse en fazla 28.60 i goruup o gunu 25 lerde kapatmis ve sonraki gunlerder 19 20 arasi gormustur.hissede 15 gun duran aradasimiz emek verdim filan demissin tesekkur ederiz burda epeyce yazdin lakin 15 gun boyunca gerelden bahsettin.birincisi burasi gerel sayfasi degil ikincisi hisseni sattiysan durma bu topikte.. üçuncüsu sattiysan yarin sabah alabilrsin daha ucuza..4 su aldiklarini sattiklarini burda soyleme artik

Sayın ortak bir iki haftaya açıklanır
    2 çeyrekte neredeydiniz hissemiz
    Bilanço açıklandıginda 13 kusurdu
    Öncesindeki hareket satış ile alakaliydi
    Hiç bir hareket olmadi 1-2 hafta 106 karda😁
    Demekki banvitte beklenenin aksine
    ters hareketler olabiliyor.YTD

Sayfa 347/872 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız