Originally Posted by
mterdemli
Keko kardeş yine bekleriz. Ben seni sasa da gördüm sasayı da haddinden fazla övdün sen överken 5-6 liralarda sürünen sasa 1 ayda 12-13 lira oldu [emoji23][emoji23] ben de senin mal pazarlamaya çalıştığını düşünmüştüm o zaman ama artık iyi niyetli olduğundan şüphem yok. Umarım hepimiz kazanırız. Senin banviti satmış olman sasaya bakarak bir yükseliş habercisi de olabilir [emoji4][emoji106]
Hakkımızda hayırlısı artık..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekürler dostum...sasada bu güne kadar ancak %25 civarı kazanabildim...oysa o hisseyi ilk alışım 4 tl civarı idi...ne yazık ki o hissede de ne zaman ki satış yaptım bir süre sonra hisse çıktı...en son 6,50 lerden sattım aradan bir hafta geçmedi şirketin hisse geri alım haberi düştü ve hisse çok agresif bir şekilde 13 lere çıktı...umarım banvit çıkar...ben kazanmazsam da sizin kazanması bana sevinç verir...
daha önce de söyledim bu güne kadar mal pazarlama derdim olmadı...kaliteli hisseleri tek başıma yiyemem...benim bildiklerimi başka ky dostlarım da bilsin ki hiç olmazsa onlar kazansın...topik hayatım boyunca çok dua aldım..bu dualar sayesinde de şu anda ALLAH ıma şükürler olsun ki sermayem iyi durumdadır...bende kazanıyorum dostlarım da kazanıyor...benciliği sevmiyorum....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri