Sayfa 355/761 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. bekle bizi bilanço,,,

bekle bizi beyaz,,,

2.  Alıntı Originally Posted by banamusade Yazıyı Oku
    biraz fazla düştü gibi acemşah hocam ne dersiniz?
    bencede..
    ancak gunluk grafiklere gore 15 uzerinde kapatmayi denemek isteyecektir diye dusunuyorum..!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Bir gün % 5 düşsün ertesi gün % 15 çıksın böyle iyidir.

4. 17 hedefi bugün tutmayacak sanırım sn Acemşah.. Ama çok hızlı çıktı normaldir. Ben iki gündür al sat yapıyorum lot sayım artmadı azaldı. En iyisi kıpraşmamakmış.

5. Şu ana kadar ki borsa maceramda kısa vadede en çabuk ve en fazla kazandığım hisse ama ne hikmetse elim satışa gitmiyor risk alıyorum ne hikmetse belki de al sat dan çok lot kaybettim ondandır.

6. 14.30 lardan ziraat üzerinden 10 bin çıkış oldu..

7.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    17 hedefi bugün tutmayacak sanırım sn Acemşah.. Ama çok hızlı çıktı normaldir. Ben iki gündür al sat yapıyorum lot sayım artmadı azaldı. En iyisi kıpraşmamakmış.
    17 gorulur belki bugun olmaz haftaya kalabilir ancak radara yakalanmamak adina boyle yapilmis olabilir.
    gec olsun guc olmasin..!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

8. Kısa vade için en büyük risk olarak brüt takası görüyorum. Yavaş gitsin,radara yakalanıp durmasın. Devre kesicilerin sonu önce kredili işlem yasağı, sonra brüt takas. Şimdilik ilk önlem olan kredili işlem yasağı dahi gelmiş değil.

Sayfa 355/761 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •