Sayfa 47/813 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 369 - 376 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by mf2hd Yazıyı Oku
    ilginç ve garip bir durum. bucımı alana yanında lımanıda hediye gibi oldu
     Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Fransızlar kılçıksız, limanlı bir fabrika almak istiyor çünki)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    aynen benimde aklıma gelmedi değil. hatta bugün sayın @sulzer rüyasını anlattı rüyamız hayırolsun
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

2. Dikkat 6 Ayda 1 dört taksit yani 2 yılda o yatırım yapılacak, 120 milyon dolar yatırımı yapan şirkete bu sinek vızıltısı ama getirisi büyük olacak.
    Güzel haber

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/594332

ÇEMTAŞ kap bildirim madde 8

8- Şirketimizin sahip olduğu Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. hisselerinin satışından vazgeçilmiştir. ÇEMTAŞ A.Ş.'nin sahip olduğu Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri A.Ş. hisselerinin yapılan ekspertiz değeri olan 83.080.000 Amerikan doları x % 22,50 = 18.693.000 Amerikan doları üzerinden (USD) ve altı ayda bir dört eşit taksitte ödeme günündeki TCMB tarafından uygulanan dolar faizi ile Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından alımı hususu değerlendirilmiş ve bu konuda Bursa Çimento Fabrikası A.Ş.'ne teklif götürülmesi konusunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi kabul edilmiştir.
    Bakalım ağalar Nasıl yorumlayacak ))) Lakin hisse satışından vazgeçmişler. Bakalım işin içinden yazılanlar gibi Fransız'lar mı çıkacak??? Rüya mı gerçek mi Zaman gösterir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Şimdi cemtaş buçim hisseleri satmaktan vazgeçmiş ama illa para lazım o vakit ben seni satmadım gel sen, benim malımı al..
    Yani bu fiyata bucim satacağıma kendi malımı mülkümü satarım demek olmuyor mu... o halde biz niye satalım

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 3 ay önce dediydi meczupun biri bu fiyatlara satılırsa roda bucimin diye hade gene iyisiniz bucime geçtikten sonra roda çarpı 2 olur

6.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku

satanlar
    Yabancı bile bezmiş satmış. )))
    Oyunu güzel kurmuşlar, yabancıya bu fiyatlardan ekmek yok.
    Ben de merak ettim, bu limanı niye alacak. Liman , çimento. Patronun bir bildiği vardır muhakkak .
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. Bu tarman dede denilen adam ya gerçekten demokrat yönetime şirketi iyi yönettiği müddetçe karışmıyor yada içerde bilmediğimiz buyuk savaş var. zira bucim hisselerini almak istedi cemtas dan bu satışa ucuza kapatılıyor diye itiraz geldi. madem cemtas dan bucim i koparamıyoruz bari rodayı verin yoksa sizin bucim den beklediğiniz fiyat performansı zor bulursunuz baskısı yapıyor. temettüyü neden az verdiği belli roda ve ced için parayı saklıyorlarmış ))

8. yalnıssam düzeltin foreks deki kayıtlara göre bucim rodanın % 27.5 na 17.388 tldeğerle sahip görünüyor. eee şimdi %22.5 na 18693 milyon dolar karşılığı 3600 dan hesaplarsak 67 294 milyon tl değerleme yapılmış. şimdi bu durumda sahip olduğu önceki roda hisselerininde değerlemesi arttıralarak muhasebe kayıtlarına geçmesi ve cok cok kabaca 55 milyonluk bir değerleme artısı olacağı bunun an itibarıyla 1.52 defter değerini aşağı çekeceği gibi 40 milyon ustunde bir kar artısına yol açacağı doğrumudur? değilmidir?

Sayfa 47/813 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •