Kazık 1 tane değilki, atıftan kurtulsan dirara tökezliyorsun...neyse atıf kurtarır bizi 2. yarı girerse patlama yapar. bildigin messi adam
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazık 1 tane değilki, atıftan kurtulsan dirara tökezliyorsun...neyse atıf kurtarır bizi 2. yarı girerse patlama yapar. bildigin messi adam
Pes , pes , pes ve pes .. Aykut hoca ne yapsın o gole ? Adamlar atak yapmadan gol attılar .. bu nasıl bir dusmanlik be kardeşim ? 2 top direkten döndü ne yapsın Aykut hoca mi alıp içerisi atsın ? Takımın gücü ortada oyunda ortada bukadar da ayıp artık.. Bireysel hatadan gol yiyoruz diyorsun ama Aykut hoca hoca mi diyorsun ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?
Bence 2. Sarıdan atılması gerekirken atılmayan oyuncudan daAykut hoca suçlu ? Ayıp ayıp ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aykuta bir şey diyen oldumu ? Oguz kaanı almış, atıfı kenara almış güzel yapmış...dirar kabiliyetsizinden bahsettik...atıfı oyuna alırsa diyede önceden eleştirdil
Evet bireysel hatadan gol yedik, bu sezonda herhalde 6. veya 7.kez.
Dünyanın her yerinde, mental konstantrasyonu, pozisyon/kademe bilgisini otrtmakla mükellef kişi teknik direktördür.
Sen de naısl bir aykut aşkı var ki , sıradan anadolu takımına üstün oynadık diye( o da oyun yani, yoksa öyle yarım saatte üç gol falan var da ben mi görmedim) aykut'u hoca falan mı sandın?
Son olaraki yaşınızı bilmiyorum, saygıda kusur kimseye etmeyeceğim gibi Fenerbahçeli biri ne de olsa ayrıcalıklıdır, bu yüzden şu ayıplama laflarınızı bu sefere mahsus es geçiyorum. Başka bir zaman ve durumda beni "ayıplayacak" kişiyle farklı konuşurum.
Hakem konusu atı alan üsküdarı geçtikten sonra gundeme geliyor...
Aziz başkan ve aykut hoca daha ilk hatada tepkisini koyacaktı, hakemlerle ilgili konuşmayı dogru bulmuyorum demeyecekti
Bu maçı alırız rahat olun
Eskiye bakarsanız ben hakemlerden bahsedeli en az 4 ay oldu !!!!
Aykut hoca günaydııınnnn...derim sadece
Alper güzel attı, golün erken gelmesi de iyi. 2-1 bari alalım.
Yer İmleri