Sayfa 56/373 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 2980 madde; 441 - 448 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1. Anlamadığım konu şu tahta daha yeni açılacak biri çıkmış her yorumda kötüleyici hakaret derecesinde yorumlar yapmış daha hiç kimsede hisse bile yokken nedir bu yapılan ayrıca eğer sevmedin hisseyi arza katılmadın da 450 tane hisse var git başka bi tane al nasıl bir anlayış anlamak mümkün değil

2. Yaw arkadaşlar ne tuhaf bir durum
    Hayrettin bir vaka ...

Hani Enerjisa arz fiyatını aşağı cektiydi falan di filandi....

Sy 55 te his rumuzlu arkadaş sağolsun paylaşmış ?

Bide daha borrsa da işlem gurmeden kagitin yorumları kaç sayfaya ulaşmış şimdiden ...

3.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Yaw arkadaşlar ne tuhaf bir durum
    Hayrettin bir vaka ...

Hani Enerjisa arz fiyatını aşağı cektiydi falan di filandi....

Sy 55 te his rumuzlu arkadaş sağolsun paylaşmış ?

Bide daha borrsa da işlem gurmeden kagitin yorumları kaç sayfaya ulaşmış şimdiden ...
    Fitneciler hisseyi itibarsızlaştırmaya çalışanlar olduğu müddetçe daha pazartesiye kadar 100 sayfa olur emin ol. burayı boş bırakmasın hisse sahibi arkadaşlar.......

4. O yalan haberi blomberg yaptı 6.25 6.50 aralığına çekildi dedi fiyatı ben demedim
    benim dediğim Yabancı yatırımcı hangi fiyat tan talep etti 6.25 den mi yoksa 7.50 den mi
    6.25 den talep ettilerse ne olacak
    çünkü yerlilerin büyük bölümü 7.50 talep etmiştir
    bu durumda ne olacak
    belki de blomberg in dediği doğru olabilir
    çünkü büyük pay yabancılar da onlat 6.50 dediyse 6.50 olur
    6.25 dediyse 6.25 olur

5. Önemli olan hissenin fiyatının 6.25-7.50 aralığında olması.
    Zaten %5 mecburen 7.50 den verecek ha verirse de zaten ağırlıklı ortalamanın altında kalırsa alamama riski var onu için 7.50 den tıpış tıpış alacak ancak fiyat netleşince o fiyattan alacak. Diğer ağa babaları tabi ki istediği fiyatı yazacak ve pazarlık usulü alacak. Burada yerli ve yabancı kurumsalların ortalama fiyatı ağırlıklı olarak arz fiyatını belirleyecek. Şimdi soruyorum ne alaka arz fiyatı limitlerinin değişmesiyle arz fiyatının belirlenmesinin ne alakası var. Lüzumsuzluğun alemi yok hadi işinize.

6. Yok sn meteak sizi kastedmedim

7. Sn his arzda diyelim ki 1000 lot alalım dedik talepte mesela 2 katı olsa biz 500 lot la mi arza katılmış olacağız....

8.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Sn his arzda diyelim ki 1000 lot alalım dedik talepte mesela 2 katı olsa biz 500 lot la mi arza katılmış olacağız....
    Aynen %50 sini alırsın yani yarısını.

Sayfa 56/373 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •