Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 3312 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Hisse 8-9 TL bandında gezerken 22-23 TL hedef veren insanları da aynı taktikle kaçırmışsınız tahtadan... Hisse şimdi 40 TL... Merak edenler eski forumu okusunlar... Ben buradayım ve yazar çizerim... Son olarak birseyi de hatirlatayım bu hissenin düşmesi beni sevindiriyor, yükselmesi ise üzüyor demiştim geçen günlerde.. Hala aynı düşüncedeyim... Bir müddet dahada böyle devam edecek düşüncelerim...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn inatçı bomberman bu sizin çizgiler 10 gün önce kağıt 47-48 ken şubat ayı için 57 yi gösteriyordu değil mi? Moralim yerine gelmişti ama kağıt 43 e geldi.bu öngörü hala geçerli midir yoksa revize mi etmeliyiz ? Bu geri çekilme çizgilere göre normal midir?
    YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Sn inatçı bomberman bu sizin çizgiler 10 gün önce kağıt 47-48 ken şubat ayı için 57 yi gösteriyordu değil mi? Moralim yerine gelmişti ama kağıt 43 e geldi.bu öngörü hala geçerli midir yoksa revize mi etmeliyiz ? Bu geri çekilme çizgilere göre normal midir?
    YTD
    çizgici üstad nerelerde acaba? bir çizik yorum alsak?

3.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Black Diamond hiç oluyormu arkadaşım böyle kinayeli konuşmak, sana hiç yakıştıramadım [emoji28] [emoji28] [emoji28] bryat o kadar çok çizgici öğüttüki, galiba onlarında akıbeti aynı oldu olacak [emoji12] [emoji48] [emoji1] [emoji28]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by sinirli bezgin Yazıyı Oku
    Black Diamond hiç oluyormu arkadaşım böyle kinayeli konuşmak, sana hiç yakıştıramadım [emoji28] [emoji28] [emoji28] bryat o kadar çok çizgici öğüttüki, galiba onlarında akıbeti aynı oldu olacak [emoji12] [emoji48] [emoji1] [emoji28]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Al birini vur ötekine...

5.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Al birini vur ötekine...
    bunu anlayamadım işte..kim neyi ötekine vuruyor??teknik yorum istemiştim sadece..seviyemizi kaybetmeyelim lütfen.yoksa düşürmek kolay..

bunu anlayamadım işte..kim neyi ötekine vuruyor??teknik yorum istemiştim sadece..seviyemizi kaybetmeyelim lütfen.yoksa düşürmek kolay..
    Çizgici üstad diyerek alay ettiğinizi düşündüm.. Ve sn. Sinirli Bezgin de sizin bu yazınızı kendi üslubuna! malzeme yapmış... Bu yüzden böyle bir tepki verdim yanlış anladiysam kusura bakmayın... Analiz olarak güncel durumda 40.10 40.20 seviyelerini maximum dip seviyeleri ve onay noktası olarak görüyorum... Bu dip seviyesi düşüş hızına bağlı olarak değişebilir...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Ustad bizimkisi ne yapacak varmı fikriniz

8.  Alıntı Originally Posted by asibey Yazıyı Oku
    Ustad bizimkisi ne yapacak varmı fikriniz
    Hangi bizimki hocam? Bunun abisi mi?yoksa holding mi?
    Abisi biraz daha kusacak gibi..holding in fazla gelecek yeri yok..
    İyi akşamlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •