Originally Posted by
sinirli bezgin
Ahahahahaha sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. 20 yýla girecek bir agresiflik var.. Bende diyordum neden böyleyim diye [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Saygý duymana ihtiyaç duymuyorum ama sakin ol.. Belliki son günlerdeki düþüþ asýl senin sinirlerini bozmuþ.
Ayrýca sana sataþma ihtiyacýmýz yok sen yine çiz hobby olarak.Þöyle bir geçmiþ e bak +5 yýla. Sizin gibi net 10 tane gelmiþtir çizgici.Haksýzlýk yapmayalým hemde ne iddialar la.. Onlarýn yanýnda amatör kalabilirsin. O kadar. Maalesef hepsi tarih oldu, arýyorum soruyorum... Yoklar [emoji22] belliki gençliðin verdiði bir heyecan var. Çizgilerin iþ gördüðü hisseler de var, vardýr. Ama bura Sizin gibilere uygun deðil.. Ne yapalým olmayan a varmý diyelim [emoji12]
[device_name] cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse 8-9 TL bandýnda gezerken 22-23 TL hedef veren insanlarý da ayný taktikle kaçýrmýþsýnýz tahtadan... Hisse þimdi 40 TL... Merak edenler eski forumu okusunlar... Ben buradayým ve yazar çizerim... Son olarak birseyi de hatirlatayým bu hissenin düþmesi beni sevindiriyor, yükselmesi ise üzüyor demiþtim geçen günlerde.. Hala ayný düþüncedeyim... Bir müddet dahada böyle devam edecek düþüncelerim...
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Yer Ýmleri