Arama sonucu : 4723 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Tamam arkadaşlar çalışmalarınız için teşekkür ederim. Ben 3.27 ortalama ile takipteydim. Demekki hata yapmışım. Birsekilde zarar kes yapmam gerekebilir artık. Ama yinede bu hisse benim bilgime göre düşük. Fiyatta. Orta vade de zarar ettirmez gibi bir hissiyatim var. Ama hisler hep husrana ugratiyor

send by selectra

2.  Alıntı Originally Posted by selectra90 Yazıyı Oku
    Tamam arkadaşlar çalışmalarınız için teşekkür ederim. Ben 3.27 ortalama ile takipteydim. Demekki hata yapmışım. Birsekilde zarar kes yapmam gerekebilir artık. Ama yinede bu hisse benim bilgime göre düşük. Fiyatta. Orta vade de zarar ettirmez gibi bir hissiyatim var. Ama hisler hep husrana ugratiyor

send by selectra
    3.22'den aldığımı baktım düşüyor 3.25'ten sattım. uzun zamandır al-sat yaptığım bir hisse olduğu için az çok ne yapar bilirim. hissede yükselme trendi gördüğüm zaman tekrar alırım sorun değil zarar yok sonuçta.hisse şu an için ucuz ancak hissedeki baskının kalkması lazım.aslında 4 lerde gezinmesi gerekirdi şimdiye kadar....

her daim zarar-kes (stop-loss) seviyesine dikkat etmek lazım...hayat kurtarır...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •