Sayfa 359/690 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Anladığım kadarı ile bunlar artık hisseyi bu şekil de indir bindir ile yolunu bulacaklar. istedikleri lotları alamayınca bu yola başvurdular.. 1 tl civarın da malı başlarına yiyeceklerini de biliyorlar..ytd

Canları cehenneme..hiç bunlarda insanı sevindirecek yüz var mı....En iyisi ekranları kapatmak....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. 1'li fiyatlara yaklaştırmadan da kendi de birşey kazanamaz. Hep beraber beklemeye devam ederiz. Bu fiyatlara satılacak hisse biz de yok. İşte deve işte hendek.

Aynen öyle.. biz satmazsak, M.ö satmazsa bişey kazanamaz.. kendi satar kendi alır..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

4. Karne tatilinden önce alıp atacaktım kenara hatta aranıza katılacam dedim. Ama, acelesi Yok dedim içimde uhde kaldı bu hissede.nasip kısmet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. İsteyen nasıl yapıyor...
    YESIL Yakın İzleme Pazarı'ndan Ana Pazar'a geçiş başvurumuz ile ilgili olarak gerekli bilgi ve belgeler Borsa İstanbul A.Ş.'ye sunulmuş olup sürecimiz devam etmektedir.

Bizimki bok çukurundan beslenmeyi seviyor..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    İsteyen nasıl yapıyor...
    YESIL Yakın İzleme Pazarı'ndan Ana Pazar'a geçiş başvurumuz ile ilgili olarak gerekli bilgi ve belgeler Borsa İstanbul A.Ş.'ye sunulmuş olup sürecimiz devam etmektedir.

Bizimki bok çukurundan beslenmeyi seviyor..
    30 lirayı gördü üstad.. 1 yılda %3000 küsür getirisi var ..bizim eşşek bir ileri iki geri
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

7. [QUOTE=legenda1903;1659308]30 lirayı gördü üstad.. 1 yılda %3000 küsür getirisi var ..bizim eşşek bir ileri iki geri [/QUOTE
    Adamlar şirketi zarar dan kara geçirmişler sonra da gözaltı pazarından çıkış için müracaat etmişler. ESEM zarar eden şirket değil bilerek isteyerek zarar ettirilen şirket. İnşallah bir gün bize de nasip olur bu hareketler...

8. Yeşil'in patronu şerefli, haysiyetli, onurlu, eli öpülecek bir adammış demekki. İnsanlar iki türlüdür işte kimi böyle kimi de... Anlayan anlamıştır.

Sayfa 359/690 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •