Sayfa 116/1081 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Sanfm sünger bakabilir misiniz 5/60 dakikalık.ben baktım da olumlu görünüyor.ekran görüntüsünü aldım fakat yukleyemiyorum dosya boyutu fazla diyor.onceden dwmezdi.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    60 lığın çok yukarıdan dönmesi güç göstergesidir.

Günlük daha yeni kestiği için güç devam eder bence.

piyasa şişik mişik dinlemiyor. rallyler böyledir.
    Fener de Kasım'dan beri ralli yapıyor geriye doğru

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hocam, etyat ve baraka sattın mı duruyor mu acaba? Bir de satmadiysan baraka stop loss be olmalı?

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen gecen gun belirttim.max 3 4 gun kaliyorum. Grafigin sekline gore kalis surem degisiyor. En az 1 seans max 4 gun arasi degisiyor.

Ama dogub desa gibi kagitlarda daha uzun bekliyorum.

Aynen bende sattim. Geri almadim.

Boyle seyler normal. Yuksek hacimler bile olsa ikili dibe yada 3 lu dibe gelmek isteyebilir senet.
    y.t.d.

4. Fenerimiz 30 altına gelmez herhalde yaa. Yoksa gelir mi?
     Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Fener de Kasım'dan beri ralli yapıyor geriye doğru

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    y.t.d.

5. Ben galibin kagitlarindayim bide batik bmeks spx500 vizz gelir tırıs gider.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by osmana7 Yazıyı Oku
    an itibarıyla Dow Jones % 4,14 ekside, yarın bize etkisi ne olur acaba?

edit: 23.12 itibarıyla % 6 .04 ekside
    Gecen cuma da sert dusmustu ama bugun isi abartmis. Bugun endeks THY sayesinde yuzde -1 ile kapatti. Benim yarin ki beklentim 115.200 ile 600 arasinda bir yerde acmasidir. 115.200 kirilirsa satislar sertlesebilir ve gun sonu DJI de oldugu agresif bir dusus gorulebilir.

Arkadaslarin bazilari yazmis dow dustu vs diye.
    Bist yarin dusermi ? hikayesi olusmus.
    Bana bu yakin tarih bir durumu hatirlatti.Yine Amerika tepetaklak gidiyordu.Yanilmiyorsam bizdede su teget gecer hikayesi donemleriydi.Bizim borsa takmadi ertesi gunler arti 2/3 arti puanlar yasadik.Yani demem suki, illa Dow dusuyor diye biz dusmeyiz.
    Simdi bana gore durum soyle.Pahali dolar, Amerikan urunlerini rekabet durumundan men ediyor.Amerikan sirketlerinin bilancolarina bakin.En buyuk zarar giderlerde.Yani Dolar pahali, urunler pahali.Gecen sene yazmistim.Cok cetin bir 2018 yasayacagiz.Bu sefer Cin ve Abd ekonomi savasi.Su an belirtileri aslinda hafif bunun.Hatirlayacagimiz gibi, K Kore uzerinden it dalasi iki buyuk guc arasinda.Tum mesele aslinda ekonomik savas idi.Su anki konjonktur pahali dolarikabullenmiyor.Illa faiz artiracagim diye Fed tutturmus.Aslinda bu bir bakima Abd nin icindede bir kavga oldugunun net gostergesi.Kimin eli kimin cebinde belli degil.Sermaye piyasasi Trump istemiyor.Bu apacik belli.
    Bist icin hic endiseli degilim.Yeterki asiri doviz dalgalanmasi olmasin.Sanayicilerimiz icin felaket olur bu.
    Daha bir kac gun evvel, Brexit yasayan Ingiltere...Cin ile serbest ticaret anlasmasi yapabiliriz aciklamasi yapti.Ilk kartini acik oynamis oldu Londra.
    Bizi tum bu gelismeler asiri etkilemeyecektir.Bizim disimizda olacak artik kavga !!!. Biz isimize bakalim
    YTD
    2023 sonu Bist 8000?

8.  Alıntı Originally Posted by laqinta Yazıyı Oku
    Aklıma aselsan'in 40 üstüne yürüyüşü geldi. O da yüksek hacimle % 40 %50 gitmişti. Thy'nin 12,xx den sonraki hareketleri bana cok zorlama geldi. Sanki ilk fırsatta shortlanacak.
    yatırım tavsiyesi değildir.
    Aselsanda yukselis boyunca yabanci mal satti. Thy de ise yukselis boyunca aldi. O yuzden dususunun aselsan gibi sert olacagini zannetmiyorum.

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 116/1081 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •