elimde hisse yok ama ilginçtir ki elinde olanlardan daha çok konuşuyorum...:kahkah: yazsak bir türlü yazmasak bir türlü...
elimde hisse yok ama ilginçtir ki elinde olanlardan daha çok konuşuyorum...:kahkah: yazsak bir türlü yazmasak bir türlü...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
geçen yıl son çeyrekte açıkladığı kar beni bağlamaz 2017 ilk çeyrekte ançak işleri toparladılar ama sonrası artan karlılık devam edecek görüşündeyim.
çıkmayacak hissseye yorum yapmam bu benim prensibimdir...sonuçta bize değer veren ve dolayısı ile takip etmek isteyen dostlarım var...onların zarar etmesini istemem...umarım zaman bizi haklı çıkarır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
geçen yıl son çeyrekte açıkladığı kar beni bağlamaz 2017 ilk çeyrekte ançak işleri toparladılar ama sonrası artan karlılık devam edecek görüşündeyim.
daha öncede yazmıştım bir kez daha hatırlatayım bilançoda karlılık beklentinin çok ama çokk altında gelecek tavuk firmaları 4 aydır yeterli ihracat yapamadığı için artan mallarını iç piyasada zararına satıyor ve halen daha durum aynı değişen bir şey yok
not: yatırım tavsiyesi değildir kişisel görüşlerimdir
İhracat rakamlar bir önceki çeyreklerin bayağı üzerinde idi...yanlış hatırlamıyorsam yakın zamanda bir topikte paylaştım ama tam olarak miktarını hatırlayamadım...ama bir önceki çeyrekten iyi olduğu kesindi...yanlız tavuk sektörünü tam olarak listede göremedim...ihracatın geneli iyiydi...artık bu tavuğa ne kadar yansımış olabilir onu bilemem...doğrusu biraz da o verilerden cesaret almıştım...
ama aliergur arkadaş eğer sektörün bire bir içindeyse ve durumu bilerek böyle yazıyorsa o zaman insan korkabilir tabi...ama kişisel tahminini yazıyorsa o vakit şahsen ben korkmam...aslında sayı stregios dostumuz vardı o bizzat sektörde idi...onun düşünceleri çok önemli...
yanlız bir yandan da işler iyi olmazsa banvit neden kiralık kümes arasın ki ???
[QUOTE=keko;1665581]İhracat rakamlar bir önceki çeyreklerin bayağı üzerinde idi...yanlış hatırlamıyorsam yakın zamanda bir topikte paylaştım ama tam olarak miktarını hatırlayamadım...ama bir önceki çeyrekten iyi olduğu kesindi...yanlız tavuk sektörünü tam olarak listede göremedim...ihracatın geneli iyiydi...artık bu tavuğa ne kadar yansımış olabilir onu bilemem...doğrusu biraz da o verilerden cesaret almıştım...
ama aliergur arkadaş eğer sektörün bire bir içindeyse ve durumu bilerek böyle yazıyorsa o zaman insan korkabilir tabi...ama kişisel tahminini yazıyorsa o vakit şahsen ben korkmam...aslında sayı stregios dostumuz vardı o bizzat sektörde idi...onun düşünceleri çok önemli...
yanlız bir yandan da işler iyi olmazsa banvit neden kiralık kümes arasın ki ???[/QUO
Daşgeli arkadaşın yazdığı gibi Ekim ve Kasım aylarında TUİK verilerinde kanatlı sektörünün ihracat rakamları var ve rakamlar oldukça olumlu, Söz konusu kanatlılar ördek değilse Banvitin de payına düşer.
ssss
Yer İmleri