Sayfa 79/418 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 3338 madde; 625 - 632 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by DENİZ Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/656035

Açıklamalar
    Şirketimizin, 01.06.2017 tarihli Genel Kurul Toplantısı'nda alınan 6 numaralı karara ve bu kararın alınma gerekçesine istinaden, Yüzey İşlem Kimyasal ürünlerinin üretimi amacıyla makine tedariki ve işçiliği yaklaşık 600.000 Euro olacak şekilde yatırım yapma kararı almıştır. Yatırımımıza Şubat ayı içerisinde başlanacaktır. Yatırımın ve üretimin başladığı tarihler ayrıca duyurulacaktır.
    Ayın ilk 6 günü geçti bakalım yatırımla ilgili daha ayrıntılı haber ne zaman gelecek
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Bugün tahtada hiç işlem olmamış mı yoksa ben mi göremiyorum?

Böyle kötü havalar, işlem hacmi olmayan hisseleri toplamak için güzel fırsat yaratır ancak POLTK de fırsat vermiyorlar. Hatta karda olanlar bile vermedi. Sonra ne olduysa son dakikalarda birileri alışa geçti.

Ben anlık işlem hacmi göremiyorum, 15 dk geriden takip edebiliyorum.. Alıcı iştahlı bir arkadaş herhalde kademelerdekini aldığı gibi, hissenin günlük en yüksek gördüğü seviyenin üzerine de alış girdi. Ne iştah böyle? Sanırım bekledi bekledi baktı mal gelmiyor, bari ben mala gidiyim dedi herhalde. Kârını gör inşallah

5. 42 lerden 59 lot kopara bildim kısa günün kârı

#siriusvarlikfonu #i21kiracc siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr ytd...

6. Bu yıl yatırımdan dolayı temettü vermez diye düşünüyorum o hafta da biraz düşükten koparırsak iyi olur ytd...

#siriusvarlikfonu #i21kiracc siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr ytd...

http://graph.foreks.com/grafik/webfx...sp?hisse=poltk

buradan bakabilirsiniz ,yanlız sayfayı yenileme yapmanız lazım

8.  Alıntı Originally Posted by tigris Yazıyı Oku
    42 lerden 59 lot kopara bildim kısa günün kârı
    bende 42'den kopardım ;)

Sayfa 79/418 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz