Sayfa 89/372 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 705 - 712 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    İşleme başlasın, 2.00 TL fiyata gerilesin almayı düşünürüm. Tekniğine bakıp alırım.
    Yavv arkadaş ! Halka yeni açılan bir şirketin nasıl bir tekniğinden söz edildiğini açıkla da bizde bilelim...

2.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Talep gelse taban fiyat ta uzlaşma olmaz anladın mı 6.25 taban fiyatı demek talep gelmemiş
    Adam yazmış 6.25 e almış istediği kadar bak yabancı kısmına
    Demek talep falan gelmemiş
    Normal olan 7.50 de uzlaşma olması gerekir di bence bu halka arz başarısız olmuştur
    Ben inanmıyorum talep geldiğine
    ama Yabancılar satmak için fiyatı yukarı çekecektir

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    Hala boş konuşuyorsun..inanmakla inanmamakla olmuyor bu işler aç bak oku öğren açıklamaya bak atma kafadan

3. Talep gelmiş ama taban fiyattan gelmiş...

Ha bu çok iyi bir sinyal değil ama sonuçta satılmış hisseler...fiili durum bu...

YTD

Alıntı Originally Posted by Frtkrg Yazıyı Oku
    Hala boş konuşuyorsun..inanmakla inanmamakla olmuyor bu işler aç bak oku öğren açıklamaya bak atma kafadan

4. Yeterki endex yarın yesillensin , ayrıca daha sonra üretim tarafida arz olacak, bu arzın başarılı bir şekilde ilerlemesi lazım

5. bugün hedeflediğim fiyat olan ve endeksin yükseliş trend desteği olan 115.4xx den kapattı yarında bu seviyeden yada 115.7xx den kapatırsa çok iyi olur.

6. Hisseyi kötüleyince elinize ne geçiyor, daha borsada işlem görmüyor tekniği belli değil... Daha önceki yazılarda belirttim, tahminim bu fiyatı hissenin sahibi endeksteki riski gördüğü için bu şekilde belirledi daha altında başka bir şey aramanın bir mantığı yok...

7.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    Talep gelmiş ama taban fiyattan gelmiş...

Ha bu çok iyi bir sinyal değil ama sonuçta satılmış hisseler...fiili durum bu...

YTD
    talep taban fiyattan gelmiş de sanki bize tavandan kitlemişler gibi niye konuşuyosun ki? talep nerden gelmişse bizde oradan maliyetlendik. derdin nedir? normal bir seansta, 6,25 ten satıcı kalmayıp da alıcı hala varsa (ki 3 kat var diye düşün), o zaman ne oluyor? 6,26 dan bir üst kademeden alınıyor. bu talep normal seans içi gelseydi, 6,25 te kalmayacaktı fiyat. artacaktı. ha halka arzdaki talep ile seans içi talep aynı mı olur? tabii ki olmaz. bunu zamanı gelince göreceğiz, şu an denilenler fasa fiso, herkes gereksiz konuşuyor. bir rahat olun

8.  Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    İşleme başlasın, 2.00 TL fiyata gerilesin almayı düşünürüm. Tekniğine bakıp alırım.
    G.. don al önce

Sayfa 89/372 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •